reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde no to dobrze ze ok[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech rosnie ładnie!

Ja przespalam popoludnie z przerwa na zastrzyki wieczorne...
O dziwo neoparin nie zostawia ani kropeczki za to prolutex potrafi pare dni byc bolącym miejscem.

Czy tam ktos juz mieszka czy co heloooł niech mi jakis znak da....

Sister @Justyska13 ktos Ci daje znaki na niebie i ziemi?? [emoji6][emoji6][emoji6]
U mnie neoparin zostawia małe kropeczki. Jeśli chodzi o prolutex to niestety on tak ma, że to miejsce boli kilka dni. Damy rade :-) :) :-) :)

U mnie neoparin zostawia małe kropeczki. Jeśli chodzi o prolutex to niestety on tak ma, że to miejsce boli kilka dni. Damy rade :-) :) :-) :)
Niech rosnie ładnie!

O dziwo neoparin nie zostawia ani kropeczki za to prolutex potrafi pare dni byc bolącym miejscem.

Sister @Justyska13 ktos Ci daje znaki na niebie i ziemi?? [emoji6][emoji6][emoji6]
Zazdroszczę kropeczek...
Ja mam sinioory na leeewo i praawo. Jak galaktyki.

Niech rosnie ładnie!

Kurde nic. Wieczorem kolo 19-20brzuch pobolewal a tak to cisza wzoelam nospe i biscopan i wszustko ucichlo,nawet spac mi sie kurde nie chce. A na gorze tez cisza upsss slonce zaświecilo to moze dobry znak :-) :) a jutro boje sie jak cholera!!! Czy to dobry plan jutro osc na bete????
@Czarnula34 a jak u ciebie? Robilas przyrosty? Jak objawy? Mialas jakieś przed beta?

Jeny pamietam jak ja leciałam na sztucznym cyklu jak sobie przypomnę te wszystkie luteiny dopochwowe i te zastrzyki to masakra jakaś była w porównaniu do cyklu naturalnego. Nie wiem czemu oni tak chętnie podają ten sztuczny cykl ja musiałam sie uprzeć na cykl naturalny i mega sie ciesze ze nie odpuściłam, ale miałam klika zarodków wiec mogłam sobie pozwolić na ryzyko ze sie nie uda.

To
Zazdroszczę kropeczek...
Ja mam sinioory na leeewo i praawo. Jak galaktyki.
to ja taki pierwszy kolorowy sobie zafundowałam przy crio. Teraz juz ok. Aprzy stymulacji pierwszym transferze ani kropki nie mialam. Kolezanka poelegniarka byla w szoku jak dobrze daje zastrzyki. A tu teraz jeden na pol brzucha. Ale już teraz ok. Czasem piecze ale to noe wazne. Niech jutro beta szaleje

ze

reklama
@Kurcia Mi wyszły dwa małe siniaczki, a tak to same kropki, może te igły są jakieś tępe? Smarujesz to czymś czy czekasz aż zejdą?
Igly caly czas takie same. Na poczatku tez mialam kropeczki, ale jak krew juz jest rozrzedzona, a po 2 miechach stosowania juz jest, to po prostu sie robią. Czy wbijam dobrze czy zle.
Czekam az zejdą. A raczej az je przykryją inne:p

Do góry