reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny u nas dziś kalendarz pusty,i szczerze to świeci pustkami :(
Trzymamy kciuki za działające z zakrzaków i proszę o podawanie terminów wizyt
@Vinszka @Pala @Pini88 @Skarbulenka @Kurcia @Elessi
i inne ciężarówki dawajcie znać o wizytach
Dziewczyny starające się również zachęcam do podawania terminów KCIUKI FORUMOWE DZIAŁAJĄ!!!!

Hejka!!!! To proszę mnie wpisać (aż się boję) 30.08 wizyta monit w cyklu z crio... Entlish!!!! W końcu znaczy się :D :D :D :p

I oby się nic nie wykrzaczylo, bo właśnie trwam w immunosupresji... Na razie poza bólem głowy znośnie.

Gratuluję wszystkim Kobitkom pozytywnych betek, Te, którym się nie udało dopinguje do poprawienia Korony i dalszej walki :-*

@Justyska13 i @Dzoannna ściskam kciuki✊✊✊✊✊✊✊✊✊ transferowe "siostry" na mnie też czeka ostatni Kropuniek 4.3.3 ;););)

Hejka!!!! To proszę mnie wpisać (aż się boję) 30.08 wizyta monit w cyklu z crio... Entlish!!!! W końcu znaczy się [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji14]

I oby się nic nie wykrzaczylo, bo właśnie trwam w immunosupresji... Na razie poza bólem głowy znośnie.

Gratuluję wszystkim Kobitkom pozytywnych betek, Te, którym się nie udało dopinguje do poprawienia Korony i dalszej walki :-*

@Justyska13 i @Dzoannna ściskam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] transferowe "siostry" na mnie też czeka ostatni Kropuniek 4.3.3 ;););)

No to wiesz co... KORONA jest Twoja [emoji3][emoji3][emoji3] kciukasy zebys dotrwala do konca tego leczenia! A na koncu... pupcia rozowa

Ostatnia edycja:
Dobrze troche brzuch mnie pobolewa tak okresowo ale ogolnie to ok :-) czekam na twoja bete

Kurde no to dobrze ze ok[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech rosnie ładnie!

Ja przespalam popoludnie z przerwa na zastrzyki wieczorne...
O dziwo neoparin nie zostawia ani kropeczki za to prolutex potrafi pare dni byc bolącym miejscem.

Czy tam ktos juz mieszka czy co heloooł niech mi jakis znak da....

Sister @Justyska13 ktos Ci daje znaki na niebie i ziemi?? [emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
@jagodaaga
@TheKalinka84
Dziewczyny co u Was? Wiem, że Wam trudno i smutno, ale to forum jest też dla dziewczyn, którym się nie udaje. Sama czerpie stąd wiedzę, siłę i nadzieję z historii innych dziewczyn. Jagoda jakie macie plany dalej? Kalinka trzymaj się! Po niepowodzeniach jest najtrudniej, ale one są częścią naszej drogi, starań i rozważań co robimy dalej.. przytulam Was obie mocno [emoji813]

Ładnie to napisałaś...
Dziewczyny my tu myslami z Wami, wyplaczcie sie i dalej do przodu!!
Dopoki macica jest - walka trwa![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ badzcie silne[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Do góry