Zazdroszczę kropeczek...
Ja mam sinioory na leeewo i praawo. Jak galaktyki.
Ty masz 0,6 dawke czyli wieksza to i naczynka juz pewnie latwiej sie rozlewaja... ja mam 0,4
Damy rade[emoji3][emoji3][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę kropeczek...
Ja mam sinioory na leeewo i praawo. Jak galaktyki.
U mnie neoparin zostawia małe kropeczki. Jeśli chodzi o prolutex to niestety on tak ma, że to miejsce boli kilka dni. Damy rade
Dzięki Kochana!!! :-*
Oby udało się Nam Wszystkim starajacym... Ale ja to coś czuję, że tu światło będę gasić
Kurde nic. Wieczorem kolo 19-20brzuch pobolewal a tak to cisza wzoelam nospe i biscopan i wszustko ucichlo,nawet spac mi sie kurde nie chce. A na gorze tez cisza upsss slonce zaświecilo to moze dobry znak a jutro boje sie jak cholera!!! Czy to dobry plan jutro osc na bete????
@Czarnula34 a jak u ciebie? Robilas przyrosty? Jak objawy? Mialas jakieś przed beta?
Noe wiem jakies czarne mysli mamA ja ide spac dalej... haha to najlepsze zajecie[emoji846][emoji846][emoji846]
Nie wycofuj sie rakiem - idziemy!!
Aaaa weź nic nie mów o siniakach przecież ja gdzie nie dotknę to już śliwa .. a biore tylko metypred i witaminy ;( co dopiero będzie jak dojdzie clexane itp ..kurcze dziewczyny wy tu piszecoe i siniakach., ze ktew rozrzadzona przrz leki a ja biorę fraxiparone 0, 3 acard75 a wczoraj babka męczyła sie by krew jej leciala do ampulki. Nono o co chodzo??? A siniak robia mi sie z byle uderzenia., aa nono pajączki i pare zylakow pod kolanami i w icj okolicach jest a mam 30lat.