reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde nic. Wieczorem kolo 19-20brzuch pobolewal a tak to cisza wzoelam nospe i biscopan i wszustko ucichlo,nawet spac mi sie kurde nie chce. A na gorze tez cisza upsss slonce zaświecilo to moze dobry znak :-) :) a jutro boje sie jak cholera!!! Czy to dobry plan jutro osc na bete????
@Czarnula34 a jak u ciebie? Robilas przyrosty? Jak objawy? Mialas jakieś przed beta?

A ja ide spac dalej... haha to najlepsze zajecie[emoji846][emoji846][emoji846]
Nie wycofuj sie rakiem - idziemy!!

kurcze dziewczyny wy tu piszecoe i siniakach., ze ktew rozrzadzona przrz leki a ja biorę fraxiparone 0, 3 acard75 a wczoraj babka męczyła sie by krew jej leciala do ampulki. Nono o co chodzo??? A siniak robia mi sie z byle uderzenia., aa nono pajączki i pare zylakow pod kolanami i w icj okolicach jest a mam 30lat.

kurcze dziewczyny wy tu piszecoe i siniakach., ze ktew rozrzadzona przrz leki a ja biorę fraxiparone 0, 3 acard75 a wczoraj babka męczyła sie by krew jej leciala do ampulki. Nono o co chodzo??? A siniak robia mi sie z byle uderzenia., aa nono pajączki i pare zylakow pod kolanami i w icj okolicach jest a mam 30lat.
Aaaa weź nic nie mów o siniakach :growl: przecież ja gdzie nie dotknę to już śliwa .. a biore tylko metypred i witaminy ;( co dopiero będzie jak dojdzie clexane itp ..

Moje drogie jak już jade na upust krwi, najgorsze będzie później czekanie bo maz ma wybrać wyniki i nie wiadono o ktorej kal nie wytrzymam to ok 14 sama pojade :-) :) trzymajcie ogromne kciuki zamojea bete i bete @Dzoannna niech bedzie pozytywna i wystrzalowa w kosmos

@Riddikulus trzymamy mocne kciuki za dobre wiesci n izycie przed walka o rozowa dupcie :-) :)

reklama
Wracam do walki, plan jest by na cyklu naturalnym wrócić po ostatniego malucha. Jednak bardziej mam się nastawić na kolejną stymulacje i pobranie maksymalnie dużo jajek, bo jest problem z przeżyciem zarodków i ich jakością. Kto w sierpniu próbuje? Kto ma crio?

Do góry