Tak po 4 betach,2 testach ciążowych.Czekam na 1 usg serduszkowe za 2 tyg,tak lekarz kazał.Oooo to już sporo dni. Jestes już po teście?
reklama
G
gość_AL19
Gość
Szczerze? Pierwszego dnia poszłam leżeć z książką o pilotem do salonu. Obecnie mam 10 tc i dalej leżę i nic nie robieDziewczyny jak jest u was z aktywnoscią w domu po transferze? Sprzątacie ?Czy w ogóle nic z tych rzeczy?
Super! Gratulacje!!!!!Tak po 4 betach,2 testach ciążowych.Czekam na 1 usg serduszkowe za 2 tyg,tak lekarz kazał.
Estrofem od 1dc 2x1 + plastry systen50 co 3 dni 2 plastry. I tutaj stosowalam to gdzies do 7tc i zaczelam schodzic stopniowo. Teraz mam 1x1 estrofem do srody i koniec@Kurcia a przypomnij mi proszę Kochana , jak stosowałaś przy tym podejściu leki? Jak długo przed i po: estrofem, Encorton, heparyna i acard? Będę wdzięczna za info
Encorton: od 2dc transferowego 10mg rano i 5 w poludnie. Zaczelam schodzic od 8tc. Do 10tc zejde juz zupelnie.
Heparyna 0.6 jakies 4-5 dni przed transferem. Do końca 1 trymestru.
Acard tez pare dni przed transferem. Do 34tc.
Duphaston 3x1 - dalej tak biore
Crinone 2×1
Prolutex 1x1
Ze wzgledu na krwawienie jakie mialam w 6tc zmienili mi i odstawilam wszystko co dopochwowe i biore za to prolutex 2x1.
Dziękuję,teraz najgorsze te oczekiwanie,czy wszystko ok...Super! Gratulacje!!!!!
G
gość_AL19
Gość
Dziewczyny nie wiem czy u was jest tak samo ale Gyncentrum ma pakiet unijny badań prenatalnych. Zawsze to parę groszy w kieszeni Napewno Katowice Kraków i Częstochowa
U mnie oczekiwanie na testDziękuję,teraz najgorsze te oczekiwanie,czy wszystko ok...
Dziewczyny jak jest u was z aktywnoscią w domu po transferze? Sprzątacie ?Czy w ogóle nic z tych rzeczy?
No u mnie to spacery
Zabawy z dziecmi
Zakupy odziezowe takze chodzenia i na nogach sporo. Najlepiej 100% wypelnic czas.
Ale juz sie robi nieciekawie stresik.......
Riddikulus
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny. Jak tam dzień?
reklama
Ja robilam wszystko nawet remont pokoju, po samym transferze cały dzien biegałam po mieście.
A Ty jak sie czujesz???
Podziel się: