reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wracam do walki, plan jest by na cyklu naturalnym wrócić po ostatniego malucha. Jednak bardziej mam się nastawić na kolejną stymulacje i pobranie maksymalnie dużo jajek, bo jest problem z przeżyciem zarodków i ich jakością. Kto w sierpniu próbuje? Kto ma crio?
Kochana to trzymamy kciuki za kolejne podejście By kolejnej stymulacji nie trzeba było.

reklama
Moje drogie jak już jade na upust krwi, najgorsze będzie później czekanie bo maz ma wybrać wyniki i nie wiadono o ktorej kal nie wytrzymam to ok 14 sama pojade :-) :) trzymajcie ogromne kciuki zamojea bete i bete @Dzoannna niech bedzie pozytywna i wystrzalowa w kosmos

@Riddikulus trzymamy mocne kciuki za dobre wiesci n izycie przed walka o rozowa dupcie :-) :)
Dajcie znać dziewczyny !!!!

kurcze dziewczyny wy tu piszecoe i siniakach., ze ktew rozrzadzona przrz leki a ja biorę fraxiparone 0, 3 acard75 a wczoraj babka męczyła sie by krew jej leciala do ampulki. Nono o co chodzo??? A siniak robia mi sie z byle uderzenia., aa nono pajączki i pare zylakow pod kolanami i w icj okolicach jest a mam 30lat.

Moze malo wody pijesz??

Moje drogie jak już jade na upust krwi, najgorsze będzie później czekanie bo maz ma wybrać wyniki i nie wiadono o ktorej kal nie wytrzymam to ok 14 sama pojade :-) :) trzymajcie ogromne kciuki zamojea bete i bete @Dzoannna niech bedzie pozytywna i wystrzalowa w kosmos

@Riddikulus trzymamy mocne kciuki za dobre wiesci n izycie przed walka o rozowa dupcie :-) :)

Justyska
Ja ide do gina po zlecenie na bete to moze jednak da mi tez na estradiol i progesteron
Ale wyniki beda wieczorem dopiero....

Moze malo wody pijesz??
A może tak byc mega jej nie pije moze z 1,5l.
Justyska
Ja ide do gina po zlecenie na bete to moze jednak da mi tez na estradiol i progesteron
Ale wyniki beda wieczorem dopiero....
Kurcze to ja wszytko płatne. Ostatnio 70zl progesteron estradiol i tsh a dzis beta i estradiol 50zl proga nie robilam bo milam ponad 40 to bez sensu robic. Ty nie robilas wogole to sprawdź sobie. No ja wyniki na pewno najwczesniej odbierze maz kolo 16 chyba ze nie wytrzymam to po 14 juz pojade :-) boje sie panicznie., tłumacze sobie ze i tak to nic nie da ale sama wiesz jakie mamy nadzieję.

reklama
Do góry