reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Vinszka czy jak moja mala ma juz 7cm to juz za pozno na prenatalne? Bo ja tylko z krwi mialam a no wczorajszych badaniach USg zmiezyla tylko I nic wiecej

Jak mi robiono prenatalne to dzidzia miala 6,9cm. Z tego co pamietam to pierwsze prenatalne robi sie kiedy dzidzia ma pomiędzy 4,5cm a 8,4cm

reklama
Ja bralam eutyrox sniadanie I o 9 razem progesteron estroferm I lutinus dopochwoowo kolejna.dawka o 15 I 21 tak lekarz mowilA kochane co mozna na bol gardla w ciazy?Slyszalam zr tantum verde w spray u?
Ja jadlam miod taki prawdziwy od cioci bo ma swoje pszczoly i czosnek, odrazu mi pomoglo

@Vinszka cudowne wieści [emoji813][emoji813][emoji813] pieknie.
Za to ja juz jestem po wizycie. Wiec tak 5 zarodkow ale tylko 1 blastka :-( :( pozostale 4 trzymaja do poniedziałku maja ok 10blastomerow ale nie zatrzymaly sie. Dzis juz mialam transfer tego jednego kropeczka [emoji813] mial tez nacieta otoczke by mu pomoc. Nie wiem nawet jakiej klasy jest. Dziewczyny z jednej strony się ciesze a z drugiej bardzo sie martwie.
Kochana najlepsze co teraz możesz zrobić dla swojego kropeczka to nie stresować sie i nie martwić na zapas[emoji173]
Wierz w niego, glaszcz brzuszek i przyjemnie spedzaj czas[emoji4]
A my mocno trzymamy kciuki żeby sie pieknie u Ciebie zadomowil[emoji110][emoji110][emoji110]

A jesteś umówiona juz na usg prenatalne? Bo krew juz zrobiłaś z tego co czytałam. Ja miałam usg i krew tego samego dnia, ale większość dziewczyn ma najpierw krew a dopiero potem usg :)
Jeszcze nie jestem umowiona mialam robiony harmony test wczoraj mialam usg ale na sluzbe zdrowia jak uslyszala ze harmony jest ok to zmiezyla mala I tyle

fz
Kochana najlepsze co teraz możesz zrobić dla swojego kropeczka to nie stresować sie i nie martwić na zapas[emoji173]
Wierz w niego, glaszcz brzuszek i przyjemnie spedzaj czas[emoji4]
A my mocno trzymamy kciuki żeby sie pieknie u Ciebie zadomowil[emoji110][emoji110][emoji110]
dDzieki maz zaraz po wyjsciu z kliniki cisnienoe mi podniósł ze w sobotę przyszla nie pójdę do fryzjera bo to zaszkodzi (a w sobote wesele mam) i zaczal sie drzec do mnie ze nie wiem co jest wazne. To mu powiedzial ze nie moge sie denerwowac i by na mnie nie krzyczał i sie opanowal i nie przrsadzal.

Aa dzwoeczuny jakimi iglami wstrzykujecie prolutex? Mi zostaly po mensinormie ale tylko 7 i misze dokupic a dzis pani w aptece dala mi jakies wielgasne

reklama
Jeszcze nie jestem umowiona mialam robiony harmony test wczoraj mialam usg ale na sluzbe zdrowia jak uslyszala ze harmony jest ok to zmiezyla mala I tyle

Aha, zapomnialam, ze mialas harmony :) Jak wyszedł dobrze, to nie martwiłabym sie usg, mysle, ze w tym wypadku jest wszystko dobrze :) Jezeli nic nie wyszlo w tak czułym teście to usg powinno byc ok. Jezeli cos by bylo nie tak to lekarz na zwykłym usg tez powinien cos zobaczyc :) Ciesz sie ciaza i nie zamartwiaj za bardzo :)

Do góry