reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Vinszka czy jak moja mala ma juz 7cm to juz za pozno na prenatalne? Bo ja tylko z krwi mialam a no wczorajszych badaniach USg zmiezyla tylko I nic wiecej

Jak mi robiono prenatalne to dzidzia miala 6,9cm. Z tego co pamietam to pierwsze prenatalne robi sie kiedy dzidzia ma pomiędzy 4,5cm a 8,4cm

reklama
Ja bralam eutyrox sniadanie I o 9 razem progesteron estroferm I lutinus dopochwoowo kolejna.dawka o 15 I 21 tak lekarz mowilA kochane co mozna na bol gardla w ciazy?Slyszalam zr tantum verde w spray u?
Ja jadlam miod taki prawdziwy od cioci bo ma swoje pszczoly i czosnek, odrazu mi pomoglo

@Vinszka cudowne wieści [emoji813][emoji813][emoji813] pieknie.
Za to ja juz jestem po wizycie. Wiec tak 5 zarodkow ale tylko 1 blastka :-( :( pozostale 4 trzymaja do poniedziałku maja ok 10blastomerow ale nie zatrzymaly sie. Dzis juz mialam transfer tego jednego kropeczka [emoji813] mial tez nacieta otoczke by mu pomoc. Nie wiem nawet jakiej klasy jest. Dziewczyny z jednej strony się ciesze a z drugiej bardzo sie martwie.
Kochana najlepsze co teraz możesz zrobić dla swojego kropeczka to nie stresować sie i nie martwić na zapas[emoji173]
Wierz w niego, glaszcz brzuszek i przyjemnie spedzaj czas[emoji4]
A my mocno trzymamy kciuki żeby sie pieknie u Ciebie zadomowil[emoji110][emoji110][emoji110]

A jesteś umówiona juz na usg prenatalne? Bo krew juz zrobiłaś z tego co czytałam. Ja miałam usg i krew tego samego dnia, ale większość dziewczyn ma najpierw krew a dopiero potem usg :)
Jeszcze nie jestem umowiona mialam robiony harmony test wczoraj mialam usg ale na sluzbe zdrowia jak uslyszala ze harmony jest ok to zmiezyla mala I tyle

fz
Kochana najlepsze co teraz możesz zrobić dla swojego kropeczka to nie stresować sie i nie martwić na zapas[emoji173]
Wierz w niego, glaszcz brzuszek i przyjemnie spedzaj czas[emoji4]
A my mocno trzymamy kciuki żeby sie pieknie u Ciebie zadomowil[emoji110][emoji110][emoji110]
dDzieki maz zaraz po wyjsciu z kliniki cisnienoe mi podniósł ze w sobotę przyszla nie pójdę do fryzjera bo to zaszkodzi (a w sobote wesele mam) i zaczal sie drzec do mnie ze nie wiem co jest wazne. To mu powiedzial ze nie moge sie denerwowac i by na mnie nie krzyczał i sie opanowal i nie przrsadzal.

Aa dzwoeczuny jakimi iglami wstrzykujecie prolutex? Mi zostaly po mensinormie ale tylko 7 i misze dokupic a dzis pani w aptece dala mi jakies wielgasne

reklama
Jeszcze nie jestem umowiona mialam robiony harmony test wczoraj mialam usg ale na sluzbe zdrowia jak uslyszala ze harmony jest ok to zmiezyla mala I tyle

Aha, zapomnialam, ze mialas harmony :) Jak wyszedł dobrze, to nie martwiłabym sie usg, mysle, ze w tym wypadku jest wszystko dobrze :) Jezeli nic nie wyszlo w tak czułym teście to usg powinno byc ok. Jezeli cos by bylo nie tak to lekarz na zwykłym usg tez powinien cos zobaczyc :) Ciesz sie ciaza i nie zamartwiaj za bardzo :)

Do góry