reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobacz załącznik 976884Ananasik jest wiec zaraz zaczynam wcinac. Kupilam nospe woec tez zaraz zaczne brac by nie bylo problemu zw skurczami
Kochana super teraz ✊✊✊❤❤❤ aby się kropeczek zadomowił polecam ananasa też go jadłam no i spacery aby dobrze ukrwić macicę nospę przeciwskurczowo i bedzie dobrze ❤❤❤ bądz dobrej mysli

Kochana super teraz ✊✊✊❤❤❤ aby się kropeczek zadomowił polecam ananasa też go jadłam no i spacery aby dobrze ukrwić macicę nospę przeciwskurczowo i bedzie dobrze ❤❤❤ bądz dobrej mysli
Dzieki Beatka, caly czas myslebo tamtych 4 kropeczkach. Ananasik 2 plastry zjedzone. , troszkę kuje mnie w srodku wiec biore nospe. W domu nie szaleje, na spokojnie obiad, pranie, niestety schody gora- dol. Beatko jakoe igly mialas do prolutex?

@Justyska13 !!!! Wow, transfer!!!! Nareszcie:)
Czyli miałaś podaną tą jedną blastkę, a cztery morule trzymają dalej, tak?
Tak jedna podana i nacieta. 4 trzymaja dalej. Czy one sa morulami to nie wiem 10 blastomerow kazda ma. Boze moj maz szaleje!!!! Zabrania mi zrobic sobie fryzure na wsele brata bo lakier zaszkodzi, paste do zębów bez fluoru chce juz kupic. Zero kosmetykow! Tlumacze mu ze to nie mozna tak swirowac a tan lazania mi prawi. Ej dziewczyny no zwariuje. Wg niego jaam tetaz lezec i nic nie robic. Mowie mu ze musze sie ruszać tez, chodzic spacerowac a ten mi mowi ze glupoty gadam. No nie przetłumacze mu nic!

Tak jedna podana i nacieta. 4 trzymaja dalej. Czy one sa morulami to nie wiem 10 blastomerow kazda ma. Boze moj maz szaleje!!!! Zabrania mi zrobic sobie fryzure na wsele brata bo lakier zaszkodzi, paste do zębów bez fluoru chce juz kupic. Zero kosmetykow! Tlumacze mu ze to nie mozna tak swirowac a tan lazania mi prawi. Ej dziewczyny no zwariuje. Wg niego jaam tetaz lezec i nic nie robic. Mowie mu ze musze sie ruszać tez, chodzic spacerowac a ten mi mowi ze glupoty gadam. No nie przetłumacze mu nic!
Justynka ty jesteś w parensie? Jeżeli tam miałaś blastkę to masz duże szansę na ciążę.

fz

dDzieki maz zaraz po wyjsciu z kliniki cisnienoe mi podniósł ze w sobotę przyszla nie pójdę do fryzjera bo to zaszkodzi (a w sobote wesele mam) i zaczal sie drzec do mnie ze nie wiem co jest wazne. To mu powiedzial ze nie moge sie denerwowac i by na mnie nie krzyczał i sie opanowal i nie przrsadzal.

Ci nasi mężczyźni tez na swój sposób się o nas martwią [emoji16]

reklama
Do góry