Co to jest opłata początkowa? Co w niej jest?
reklama
Konstancja27
Fanka BB :)
Oczywiście, że masz rację:-) te pieniądze...wszędzie tylko pieniądze... Ale trzeba myśleć pozytywnie, uda się nam wszystkim A ja jestem tego najlepszym przykładem- już raz mi się udało:-)Nie. Nie gwarantują. Ale w ich przypadku akurat ogromny problem glowy im nie zadręcza - pieniądze.. o ktorych sie tak mowi, ze szczescia nie dają.. ;(
Ja dopoki nie zaczelam jezdzic sie leczyc, nie zdawalam sobie sprawy ile jest osob z tym samym problemem... i nie zdawalam sobie tez sprawy, ile to kosztuje. Dlatego trzymam kciuki za nas wszystkie !!! Bo kazdy ma prawo do szczescia.
Liliana87
To jest bardzo pocieszające nawet sobie nie moge wyobrazic jaka fala radości zalewa wtedy czlowiekaOczywiście, że masz rację:-) te pieniądze...wszędzie tylko pieniądze... Ale trzeba myśleć pozytywnie, uda się nam wszystkim A ja jestem tego najlepszym przykładem- już raz mi się udało:-)
Forget-me-not...
Ogromne gratulacje kochana[emoji8]Hello ciotki[emoji173]️tutaj nas jeszcze nie bylo. Przelot do bazy planow w piatek o 14:28 i 14:31. Oto jestesmy: mala Zosia( 49 cm i 3360 gr) i Lennart ( 51cm i 3665 gr) Odpowiedz czy warto bylo tyle walczyc? Jest tylko jedna:Zobacz załącznik 974811Zobacz załącznik 974812
Prześliczne Skarby[emoji173][emoji173]
Niech zdrowo rosną i czego chcieć od życia wiecej...
Pełnia szczęścia [emoji7][emoji7]
Forget-me-not...
Nigdy nie sprawdzalam poziomu glukozy jak mialam objawy hipoglikemi i nie wiem do jakiego poziomu spada. Trzesa mi sie wtedy rece, mam kolatanie serca i straszny głód, zawsze cos ze sobą nosze do jedzenia na wszelki wypadek.No to nie są niskie wyniki. Faktycznie pokombinuj z metforminą, może akurat trafisz na lepszą dla Ciebie. A zdarzało Ci się wpadać w hipoglikemię bez insuliny? To musisz mieć straszne skoki tej glukozy, tzn., że musiała Ci spadać do 60. Mi się na insulinie to 2 razy zdarzyło.
Kurczę, to mi wyśrubowali normy. Ogólnie mam nie przekraczać glukozy 120 po posiłku, szczególnie miałam tego pilnować w 1 trymestrze. Teraz mam do 130 po godz. Na czczo do 89. Staram się tak regulować posiłki, żeby się tego trzymać. Mam zalecenie, że jak 3 dni pod rząd przekroczę tą normę, to mam zwiększać insulinę. Może za bardzo się katuję.
Kochana, ja konsultowałam u Chęcińskiego z Wrocławia. On ma dość osobliwe podejście, ale potrafi pomóc. Będąc już w ciąży sprawdzałam to jeszcze u innego diabetologa i też podtrzymał leczenie.
A prolaktyna, tak jak TSH, były u mnie podstępne. Trzy razy wychodziły w granicach normy, a czwarty raz było x2. Nie pamiętam już dokładnie wartości. Tak czy inaczej, prolaktyna, jak mieściła się w normach, to zawsze pod górną granicą. W klinikach nie widzieli problemu, diabetolog widział. Twierdził, że powinno być dużo niżej niż norma przy staraniach. Badanie robiłam z 10 razy w różnych okresach.
A robilas kiedys badanie hemoglobiny glikowanej (hba1c)? Wiesz cos na ten temat?
Bo mi kiedys dermatolog zlecila, później nic wyniku nie komentowala a ja sie teraz zastanawiam bo w komentarzu bylo napisane ze ryzyko hipoglikemi u osób z cukrzycą na insulinie. Ja nie jestem na insulinie to sie teraz zastamawiam czy to mnie moze dotyczyc?
Ja w macierzyństwo cała procedura 9800 z tego przekazałam pozostałe 6 komórek do dastwa i zwrot 2 tysięcy dostałam. Nie liczę cen lekarstw badań…Ale było warto w brzuszku kruszynka:-)Parens. A ile ty placilas za stymulacje punkcje i zaplodnienie?
Była ostatnio w TVN i mówiła że się przygotowują.Dziewczyny wiem, wiem, że rozsiewam info z czyjegoś życia ale przeżyją:-) teraz w Novum na punkcję poszła Małgorzata Rozenek :-) towarzyszy jej mąż Radosław Majdan. Wiem bo widziałam, po wypiciu tego leku przez ponad godzinę leżałam tam gdzie się szykuje kobiety do punkcji. A teraz siedzę i widzę Radka:-) Oby i im się udało:-*
Czasami niestety tak bardziej kasaJak ich zobaczyłam to jedyne o czym pomyślałam, to , że fajnie spotkać kogoś znanego :-) jak widać sława i pieniądze nie gwarantują tego co najważniejsze:-(
reklama
Konstancja27
Życzę Ci żeby i Ciebie takie emocje i ta radość zalały:-)To jest bardzo pocieszające nawet sobie nie moge wyobrazic jaka fala radości zalewa wtedy czlowieka
Podziel się: