Skarbulenka
Fanka BB :)
Pięknie
Ja ciągle coś jem, ciągle jestem głodna...
Mimo, ze męczą mnie mdłości to mam wrażenie że te mdłości wywołują ten głód
Aż się boję jak będę wyglądać :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie
Kochana jesteś w stanie błogosławionym. Brzuch uroku nie zabiera, a dodaje. Wierz mi, wielorybem to Ty nie jesteś. [emoji106][emoji3526]Ja taki właśnie bym chciała, marzyłam o takim, bo przy bliźniętach nie nacieszyłam się płaskim brzuchem za długo... Mam 3 wesela w tym roku, liczyłam, że nie będę na nich wielorybem Termin mam na 5.12. a wyglądam, jakbym rodziła we wrześniu.
W czerwcu bede miala transfer.Kochana a ty kiedy zaczynasz nowa szanse ??
Ja już muszę organizować spodnie ciążowe, bo w żadnych się nie dopinam (brakuje 10 cm). Wiem, że marudzę, przepraszam, ale naprawdę nie sądziłam, że przy pojedynczej ciąży można mieć taki brzuch.Kochana jesteś w stanie błogosławionym. Brzuch uroku nie zabiera, a dodaje. Wierz mi, wielorybem to Ty nie jesteś. [emoji106][emoji3526]
Pamiętaj, że nie jedna chciałaby być na Twoim miejscu i już słyszę jakbym zgrzytała zębami jakieś 2 lata wstecz. Zazdroszcząc Ci takiego brzuszka. [emoji87]
Jak jesz małe porcje i często, to wszystko w porządku Gorzej, gdybyś jadła potrójnePięknie ♥
Ja ciągle coś jem, ciągle jestem głodna...
Mimo, ze męczą mnie mdłości to mam wrażenie że te mdłości wywołują ten głód
Aż się boję jak będę wyglądać :-(
Drugie foto 15. A trzecie obecnie czyli 17.Dziś pełny 10 tc (11 marca transfer). Od jutra zaczynam 11 tc. Jakoś wcześnie u mnie ten brzuch.
Pięknie [emoji7][emoji7][emoji7] ja będę gonić was dziewczyny [emoji23]Mialam to samo w 10.Drugie foto 15. A trzecie obecnie czyli 17.Zobacz załącznik 969504Zobacz załącznik 969506Zobacz załącznik 969507
Super takze mam nadzieję ze ktorys z mrozaczkow jest znow tym szczęśliwym.Jesli masz jeden jajnik po usunieciu drugiego, to ten ktory pozostal potrafi przejac funkcje za dwa. I swietnie sobie radzic[emoji3]
Takze wszystko jest mozliwe, trzymam kciuki!
Pięknie [emoji7][emoji7][emoji7] ja będę gonić was dziewczyny [emoji23]
17 tydzień jak to daleko ode mnie [emoji85]
U mnie ponoć daktyl mieszka [emoji39] więc za dużo miejsca nie potrzebuje.Ja sie tylko ciesze ze jest jeszcze na tyle maly ze AZ TAK nie przeszkadza (buty moge zawiazac [emoji23]), ale juz na tyle duzy ze nie myla go ze wzdeciami [emoji16]