reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze, naprawdę @Pala i @Vinszka nie macie brzuszka? Ja już mam wielki (zdjęcie), a transfer miałam dwa dni przed Wami... chyba mam kiepskie mięśnie brzucha :(
Pięknie ♥️
Ja ciągle coś jem, ciągle jestem głodna...
Mimo, ze męczą mnie mdłości to mam wrażenie że te mdłości wywołują ten głód :-( :(
Aż się boję jak będę wyglądać :-(

reklama
Ja taki właśnie bym chciała, marzyłam o takim, bo przy bliźniętach nie nacieszyłam się płaskim brzuchem za długo... Mam 3 wesela w tym roku, liczyłam, że nie będę na nich wielorybem :( Termin mam na 5.12. a wyglądam, jakbym rodziła we wrześniu.
Kochana jesteś w stanie błogosławionym. Brzuch uroku nie zabiera, a dodaje. Wierz mi, wielorybem to Ty nie jesteś. [emoji106][emoji3526]

Pamiętaj, że nie jedna chciałaby być na Twoim miejscu i już słyszę jakbym zgrzytała zębami jakieś 2 lata wstecz. Zazdroszcząc Ci takiego brzuszka. [emoji87]

Kochana jesteś w stanie błogosławionym. Brzuch uroku nie zabiera, a dodaje. Wierz mi, wielorybem to Ty nie jesteś. [emoji106][emoji3526]

Pamiętaj, że nie jedna chciałaby być na Twoim miejscu i już słyszę jakbym zgrzytała zębami jakieś 2 lata wstecz. Zazdroszcząc Ci takiego brzuszka. [emoji87]
Ja już muszę organizować spodnie ciążowe, bo w żadnych się nie dopinam (brakuje 10 cm). Wiem, że marudzę, przepraszam, ale naprawdę nie sądziłam, że przy pojedynczej ciąży można mieć taki brzuch.

Mialam to samo w 10.
Dziś pełny 10 tc (11 marca transfer). Od jutra zaczynam 11 tc. Jakoś wcześnie u mnie ten brzuch.
Drugie foto 15. A trzecie obecnie czyli 17.
2019-03-17-22-32-07.jpeg
20190426_181121.jpeg
20190506_153321.jpeg

Ja sie tylko ciesze ze jest jeszcze na tyle maly ze AZ TAK nie przeszkadza (buty moge zawiazac [emoji23]), ale juz na tyle duzy ze nie myla go ze wzdeciami [emoji16]
Pięknie [emoji7][emoji7][emoji7] ja będę gonić was dziewczyny [emoji23]
17 tydzień jak to daleko ode mnie [emoji85]

reklama
Ja sie tylko ciesze ze jest jeszcze na tyle maly ze AZ TAK nie przeszkadza (buty moge zawiazac [emoji23]), ale juz na tyle duzy ze nie myla go ze wzdeciami [emoji16]
U mnie ponoć daktyl mieszka [emoji39] więc za dużo miejsca nie potrzebuje.
Ja na końcówce ciąży miałam delikatny problem z ubraniem skarpetek, ale buty wiązałam do końca sama. [emoji123]

Do góry