Ovaleap bralam.na stymaulacje potem mialam.dodane clexane I na koncu przed punkcja dzien gonapeptyl☺A ten ovaleap to na co to jest? Bo nie kojarze jakoś
Mi po Clexane zaczęły się krwiaczki robic i pozniej już trudniej było robic zastrzyki. Aż troszke boje się, bo mam mutacje i wskazania do brania go w całej ciazy. Ale niech tylko bede, to takie przeszkody nie beda mi straszne
reklama
Vinszka a jak mdlosci ustaly?Ja dzisiaj mialam apogeum trzy razy azA brzucha tez nie mam mi waga stoi caly czas w miejscu nie rusza I nie spada a jem na sile nie mam apetytu.Dzisiaj robilam.test Pappa z krwi a 10 maja juz genetyczne czy nje za wczesnie to jest 11+2 w dzien badania chyba.@Justyska13 u mnie brzucha właściwie nie ma. Może to głupie, ale tak dawno nie byłam na USG, że czasami martwię się czy bobo się rozwija. Cholernie boję się poronienia.
Byłam na Twoim miejscu kochana jeszcze nie tak dawno. [emoji87] Czas mi się dłużył przez te wyniki badań i wiem co czujesz, ale czerwiec był szczęśliwy. Myślę, że będziesz podchodzić w podobnym terminie i uda się za pierwszym razem. Czyli lutowe/marcowe dziecię będzie [emoji3531][emoji7]
Paulina_1408
Aktywna w BB
W którym dniu po transferze udałaś się Kochana na badanie? Ja powinnam według zaleceń lekarza testować 14 maja czyli 14 dni po ale nie dam rady tak długo czekać. Uważacie, że jest sens robić teraz 10 w piątek? Transfer był 30 kwietnia. PozdrawiamWlasnie oddałam krew na betę trzymajcie proszę kciuki
Vinszka
Fanka BB :)
A gdzie tam ustały [emoji23][emoji23][emoji23] mój organizmy nawet herbatami gardzi, bo pojawia się dziwny posmak. Nie nazwałbym go metalicznym. Niestety ta ciąża daje bardziej mi się we znaki, a do tego jestem wiecznie niewyspana.Vinszka a jak mdlosci ustaly?Ja dzisiaj mialam apogeum trzy razy azA brzucha tez nie mam mi waga stoi caly czas w miejscu nie rusza I nie spada a jem na sile nie mam apetytu.Dzisiaj robilam.test Pappa z krwi a 10 maja juz genetyczne czy nje za wczesnie to jest 11+2 w dzien badania chyba.
Ja USG prenatlane chyba będę miała coś około 13+2? Wcześniej też tak miałam, u mnie wolą większe dzieci badać chyba hehehe. Różnie robią te badania.
Ja juz chleb tostuje bo nie zjem.inaczej dzisiaj co zjadlam zwrocilamAle podobno jak ciaza sie rizwija prawidlowo to sa takie dolegliwosci☺ A w 1 ciazy od kiedy Cu brzuszek rosnal?A gdzie tam ustały [emoji23][emoji23][emoji23] mój organizmy nawet herbatami gardzi, bo pojawia się dziwny posmak. Nie nazwałbym go metalicznym. Niestety ta ciąża daje bardziej mi się we znaki, a do tego jestem wiecznie niewyspana.
Ja USG prenatlane chyba będę miała coś około 13+2? Wcześniej też tak miałam, u mnie wolą większe dzieci badać chyba hehehe. Różnie robią te badania.
Vinszka
Oj coś już można było podejrzewać ok. 18 tc. Od 20 zaczynał rosnąć szybciej[emoji7] w 17 poczułam ruchy.Ja juz chleb tostuje bo nie zjem.inaczej dzisiaj co zjadlam zwrocilamAle podobno jak ciaza sie rizwija prawidlowo to sa takie dolegliwosci[emoji5] A w 1 ciazy od kiedy Cu brzuszek rosnal?
Vinszka
Bardzo dziękuje za rady Jak już przyjdzie do kłucia to bede je pamietac Może bede lepiej to znosić.
Mam nadzieje, ze trzymanie kciuków pomoze i juz niedługo bede mogła testować na sobie Twoje zalecenia
U mnie mąż robił lepiej jak ja sobie teraz. Siniaki niestety czaaami powstają, ale mniej się stresuje. [emoji23] Mnie lepiej igła wchodzi jak się położę delikatnie i złapie fałdkę. Sprawdzam też igła gdzie mnie mniej boli i wbijam się. Po 2,5 miesiącach igła nie robi na Tobie większego wrażenia.
[/QUOTE]
Vinszka na jakiej zasadzie robisz prenatalne szczegolowe USg czy z krwi ?[/QUOTE]Robię prenatalne + PAPPA jak coś nas zaniepokoi to zrobimy chyba nifti, ale mam nadzieję, że nie będziemy musieli. [emoji110]
Czyli to normalne ze jeszcze nic po Nas nie widac☺ ?Oj coś już można było podejrzewać ok. 18 tc. Od 20 zaczynał rosnąć szybciej[emoji7] w 17 poczułam ruchy.
Ja dzis 13tc (12+1) i tez nic nie widać [emoji28] tak na linii majtek jest moze wystajace podbrzusze na 1cm do przodu [emoji23] takie napompowane, wczesniej bylo plasko i wystawaly biodra a teraz sie troche brzuch pcha przed biodra [emoji23][emoji12]
reklama
Podziel się: