Liliana87
Fanka BB :)
Ja odkad sie staramy, czyli ponad 3 lata z 0.5 roczna przerwa bylam ciagle stymulowana. Nie bylo problemow az do lipca zeszlego roku. W czerwcu 2018 mialam robiona laparoskopie bo w grudniu 2017 roku pekl mi jajowod z powodu ciazy pozamacicznej. Pol roku antykoncepcji, laparoskopia, wszystko sie zroslo, wszystko drozne wiec znow zaczeli stymulacje i od tamtej pory kazdy cykl na stymulacji konczyl sie torbiela.. nawet jak podawano mi ovitrelle. Co prawda najwieksza byla ponad 6cm ale odczuwalam je okropnie. Silne bole i ciagle mdlosci. W marcu mielismy inseminacje. Nie udala sie bo urosla torbiel- jajeczko nie peklo. Teraz juz niczym sie nie stymulujemy i czekamy do wizyty w czerwcu w klinice. W zasadzie mielismy dwie inseminacje i obie na stymulowanym cyklu. Strasznie sie boje tych stymulacji bo po prostu zle sie koncza.Mamy zamrozonych jeszcze 6 zarodkow wiec chce jeszcze wrocic po rodzeństwo dla synka. Oczywiscie jeszcze musze odczekac. Napewno jest mniejsze prawdopodobieństwo powodzenia aczkolwiek juz do stymulacji nie będziemy podchodzic.