reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

[/QUOTE]
Bardzo dziękuje za rady :) Jak już przyjdzie do kłucia to bede je pamietac:) Może bede lepiej to znosić.
Mam nadzieje, ze trzymanie kciuków pomoze i juz niedługo bede mogła testować na sobie Twoje zalecenia;)[/QUOTE]

U mnie mąż robił lepiej jak ja sobie teraz. Siniaki niestety czaaami powstają, ale mniej się stresuje. [emoji23] Mnie lepiej igła wchodzi jak się położę delikatnie i złapie fałdkę. Sprawdzam też igła gdzie mnie mniej boli i wbijam się. Po 2,5 miesiącach igła nie robi na Tobie większego wrażenia.

reklama
Bardzo dziękuje za rady :) Jak już przyjdzie do kłucia to bede je pamietac:) Może bede lepiej to znosić.
Mam nadzieje, ze trzymanie kciuków pomoze i juz niedługo bede mogła testować na sobie Twoje zalecenia;)[/QUOTE]

U mnie mąż robił lepiej jak ja sobie teraz. Siniaki niestety czaaami powstają, ale mniej się stresuje. [emoji23] Mnie lepiej igła wchodzi jak się położę delikatnie i złapie fałdkę. Sprawdzam też igła gdzie mnie mniej boli i wbijam się. Po 2,5 miesiącach igła nie robi na Tobie większego wrażenia.
[/QUOTE]
Vinszka na jakiej zasadzie robisz prenatalne szczegolowe USg czy z krwi ?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
MAJ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)

Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

2019-05-06 s.ols3404 beta
2019-05-06 Elizabeth68 usg kontrolne serduszka
2019-05-07 juchaa_87 usg pęcherzykowe
2019-05-07 Kokoszka33 podglądanie maluszka
2019-05-07 Śliwka12345 transfer
2019-05-07 Beata 4 podglądanie maluszków ❤️ ❤️
2019-05-08 Justyska13 wizyta z wszystkimi wynikami przed stymulacją
2019-05-08 Babeczki usg prenatalne I trymestru, test papa
2019-05-08 pini88 podglądanie maluszka ❤️
2019-05-08 dżoasia podglądanie maluszków ❤️ ❤️
2019-05-10 Pala usg genetyczne
2019-05-10 Justi55 rozpoczęcie stymulacji
2019-05-11 Vinszka podglądanie maluszka ❤️
2019-05-13 cytrynka122 IV weryfikacja bety
2019-05-16 jolancik histeroskopia
2019-05-17 annemarie termin porodu (cc)
2019-05-22 Skarbulenka podglądanie maluszka
2019-05-22 Marzycielka7 wizyta przed II procedura a III stymulacją
2019-05-28 Megi1985@ termin porodu
2019-05-28 Ela86 termin porodu
2019-05-29 goffa13 wizyta z lekarzem prowadzącym (powrót po drugiego maluszka)
2019-06-04 Dgd usg III trymestru ❤️
2019-06-10 Kokoszka33 III prenatalne ❤️ ❤️
2019-06-11 Never give up termin porodu
2019-06-12 Beata 4 termin porodu
2019-07-14 sssurykatka termin porodu
2019-07-14 Biedroneczka83 termin porodu
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-08-28 Kokoszka33 termin porodu
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-08-31 dżoasia termin porodu
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu

[/QUOTE]
Właśnie mój widza, ja mnie bolą te z heparyna dostawał takich drgań rak, ze nie był w stanie wbić mi igły :) A wcześniej przy stymulacji nie miał z tym najmniejszego problemu:)
To i tak jeszcze dla mnie dość odległy temat - teraz najwazniejsze wyhodować koszyczek, żeby pozniej był powod do podawania tej heparyny;)

Na sztucznym cyklu jedna blastka. Wreszcie mnie dopuścili :D bierzesz jakieś wolne po transferze? Czy od razu do pracy?

Kochana ja transfer mialam w kwietniu i sie nie udal.
Bralam wolne - bralam relanium i nie moglam prowadzic auta wiec bylam na L4. Ale mozna tez spokojnie pracowac jak ktos chce.
Trzymam kciuki!!!

[/QUOTE]
boże to ja wczoraj usnąć nie mogłam bo już w głowie kotłuje mi się wszystko, co powie lekarz na wizycie, czy bedzie dobrze, czy już będzie stymulacja, a jeśli tak to już mnie brzuch boli jak ja dam sobie rade z zastrzykami, z wizytami co 2-3 dzień na monitoring pogodzić z pracą... wiem nakręcam się o_O @Vinszka jak ja Ci kochana zazdroszczę tego brzuszka, cieszę się że u ciebie już za chwilkę:):):) prenatalne

Zawsze to więcej jak połowa [emoji3526] ale po czym to stwierdził? Po morfologii?

Moze chodzilo mu o to ze szanse na udany transfer swiezego zarodka vs mrozonego sa jak 40% do 60%
Wieksze szanse sa z zamrozonego a to dlatego ze organizm odpoczywa po punkcji.

Mi tez mowil ze jakies 50% szans daje
Ale jak to oni oceniana to nie mam pojecia

Trzymam kciuki w kazdym razie!!

A wiesz juz jakiej klasy blastka ? @Śliwka12345?

@Justyska13 u mnie brzucha właściwie nie ma. Może to głupie, ale tak dawno nie byłam na USG, że czasami martwię się czy bobo się rozwija. Cholernie boję się poronienia.

Byłam na Twoim miejscu kochana jeszcze nie tak dawno. [emoji87] Czas mi się dłużył przez te wyniki badań i wiem co czujesz, ale czerwiec był szczęśliwy. Myślę, że będziesz podchodzić w podobnym terminie i uda się za pierwszym razem. Czyli lutowe/marcowe dziecię będzie [emoji3531][emoji7]

reklama
Miałaś 13 marca transfer? Ja miałam 11 marca transfer, a zauważyłam, że Ty już 10 maja na usg genetyczne idziesz. Ja mam wyznaczone dopiero na 20 i 27 maja.
Tak 13 marca mialam☺ No wlasnie nie wiem czy to teraz czy za wczesnie☺ Tak mi doktor wyznaczyl, I dzisiaj test Pappa robilam. A Jak Kochane u Was z mdlosciami ja dzisiaj mam apogeum wymiotowalam juz 3 razy ale ja nie dam rady jezdzic autembod razu mnie zbiera na wymioty.

Do góry