Przykro mi. Trzymaj się cieplutko, poplacz i wracaj do nas za jakiś czasKilka dni temu jak zajrzałam to akurat było zdjecie twojego testu i sobie pomyslalam jak ja jej zazdroszczę tego dnia bo pamietam jak sama niedawno zobaczyłam swoj i jaki to był cudowny dzien a u nas ciąża juz teraz była taka normalnościa. A tu proszę jaki cios, cała rodzina załamana. No trudno trzeba sie pozbierać. Moj dr mega mnie naładował pozytywnie (powinien dorabiać jako psycholog) jak mu napisałam co sie stało to chyba tylko czekał az pacjentka mu wyjdzie z gabinetu bo po 5 min do mnie zadzwonił i przez 20min mi wszystko tłumaczył co mam zrobic i Ze to napewno była wina zarodka wiec lepiej teraz niz pozniej bo ciało ma szanse na naturalne oczyszczenie co jest najzdrowsze dla mnie i najlepsze dla przyszłych ciąż.
reklama
Elessi
Fanka BB :)
9tc ale jeszcze półtora tygodnia temu było serduszko choc juz wtedy dr mi powiedział ze zarodek jest mniejszy o tydzien i ma słabe tętno wiec nie rokuje to dobrze ale czasem zdarza sie ze w tak wczesnej ciazy jeszcze moze sie wszystko zmienić ale najwidoczniej to były juz jego ostatnie bicia serduszka bo juz nie urusl wiec musiał usnąć zaraz po mojej wizycie.O Boże [emoji3525] który to był tydzień ? Tak mi okropnie przykro.
Skarbulenka
Ja dlatego też się bardzo boję że tego że teraz jest pięknie A za kilka tygodni coś pójdzie nie tak :-(Kilka dni temu jak zajrzałam to akurat było zdjecie twojego testu i sobie pomyslalam jak ja jej zazdroszczę tego dnia bo pamietam jak sama niedawno zobaczyłam swoj i jaki to był cudowny dzien a u nas ciąża juz teraz była taka normalnościa. A tu proszę jaki cios, cała rodzina załamana. No trudno trzeba sie pozbierać. Moj dr mega mnie naładował pozytywnie (powinien dorabiać jako psycholog) jak mu napisałam co sie stało to chyba tylko czekał az pacjentka mu wyjdzie z gabinetu bo po 5 min do mnie zadzwonił i przez 20min mi wszystko tłumaczył co mam zrobic i Ze to napewno była wina zarodka wiec lepiej teraz niz pozniej bo ciało ma szanse na naturalne oczyszczenie co jest najzdrowsze dla mnie i najlepsze dla przyszłych ciąż.
Najgorsze jest to że człowiek tyle czekał pragnął A tu taki myk
Niunia wierzę, że za kilka tygodni będziesz znowu cieszyła się będącym w Tobie lobuzie. Tego życzę Ci z całego serduszka i trzymam mocno kciuki
Misia A gdzie się leczysz i co to za lekarz?
natasza_intro
Na noc weź dowcipnie.
natasza_intro
9tc ale jeszcze półtora tygodnia temu było serduszko choc juz wtedy dr mi powiedział ze zarodek jest mniejszy o tydzien i ma słabe tętno wiec nie rokuje to dobrze ale czasem zdarza sie ze w tak wczesnej ciazy jeszcze moze sie wszystko zmienić ale najwidoczniej to były juz jego ostatnie bicia serduszka bo juz nie urusl wiec musiał usnąć zaraz po mojej wizycie.
Przykro mi. Wiem co czujesz. Przeszłam to samo. Nie spiesz się z następnym podejściem. Musisz przeżyć żałobę. Ściskam Cię mocno.
Elessi
A poronilas sama czy pomogli ci w szpitalu?Przykro mi. Wiem co czujesz. Przeszłam to samo. Nie spiesz się z następnym podejściem. Musisz przeżyć żałobę. Ściskam Cię mocno.
Swietnie Ja ide we wtorek juz bedzie 8 tc to moze tez juz centymetr bo ostatnio miala dzidzia 6mm w srodeCześć Kochane! My po USG, dzidzia pięknie rośnie [emoji7] mamy cały centymetr szczęścia.
Elessi
Czytałam ze większość dziewczyn kładzie sie do szpitala zeby miec to jak najszybciej za soba, moja Pani dr tutaj na miejscu tez mi proponowała szpital i tabletkę poronną ale moj dr powiedział ze jesli uda sie naturalnie to to bedzie dla mnie najlepsze rozwiązanie.
reklama
Przykro bardzo.9tc ale jeszcze półtora tygodnia temu było serduszko choc juz wtedy dr mi powiedział ze zarodek jest mniejszy o tydzien i ma słabe tętno wiec nie rokuje to dobrze ale czasem zdarza sie ze w tak wczesnej ciazy jeszcze moze sie wszystko zmienić ale najwidoczniej to były juz jego ostatnie bicia serduszka bo juz nie urusl wiec musiał usnąć zaraz po mojej wizycie.
Podziel się: