Marzycielka7
Fanka BB :)
Mocno wlasnie mnie nie boli tylko tak pokluwa rwie wsumie to nie jest zle wzielam nospe nawszelki wypadek
Mnie tez czasem pobolewa i kłuje jajnik to biore tylko nospe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocno wlasnie mnie nie boli tylko tak pokluwa rwie wsumie to nie jest zle wzielam nospe nawszelki wypadek
Cześć Kochane! My po USG, dzidzia pięknie rośnie [emoji7] mamy cały centymetr szczęścia.
U mnie na razie beta wyszła 63 na usg nie byłam ale brzuch mnie pobolewa tak jak na okres
U mnie też pierwsze podejście więc też jestem ciemną w większości tematów:-)Twoje tez pierwsze podejscie? Ja jestem ciemna w temacie bo moje pierwsze
Juuuupi superCześć Kochane! My po USG, dzidzia pięknie rośnie [emoji7] mamy cały centymetr szczęścia.
To znaczy że na pewno dwa lobuzy próbują zadomowic się u mamusiA ja momentami nic nie czuje choć dziś jak troche posprzątałam to juz mnie ciągnęło podbrzusze i nospa poszła w ruch
To znaczy że na pewno dwa lobuzy próbują zadomowic się u mamusi [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Alkoholu nie pije bo mam ta insuline mowia ze nie mozna.Czerwone wino, orzechy, awokado, ruch.
Jeszcze podrosnie spokojnie.
A jakie mialas endo w dzien transferuKochana, nie pomoge bo u mnie zawsze endo.dobre, poza tym nigdy nie bylam na cyklu sztucznym... ale.kciuki trzymam!
TakDoustnie?