Aaa nic nie kazali mi zwiekszac. Zobaczymy od dzis awokado i orzechy 1 dzien cud musi byc nie ma innej opcjiTo mało, ja miałam 3x1, później sobie zwiekszylam do 3x2, urosło, ale było jednorodne, ale ta jednorodność u mnie chyba było spowodowane encotronem
reklama
To u mnie jesli cos to tez bedzie 18 dzien jesli dojdzie do transferu.. Boje sieTak mi się wydawało, że jak nie masz gorączki to powinno być ok, ale raczej nie bierz leków na przeziębienie tylko może naturalnie - cytryna, imbir itp.
Jak możesz to weź też wolne w pracy (L4 powinien ci rodzinny wypisać), bo teraz jesteś podatna na infekcje. No i staraj się unikać słońca przez czas brania leków.
Powodzenia! U mnie ten magiczny zestaw zadziałał cuda
Motylku, my tobie reż dziękujemy za wsparcie, dzieliłas się z nami swoja wiedzą i też nas wspieralas! Powodzenia dla was i odwiedzaj nas czasem na ciężarówkach, bo tam są same mamuśki!
Hehe, u nas bez zmian. Księżniczka nie chce wychodzić, za wygodnie jej w brzuchu
Mi też w szczęśliwym cyklu słabo rosło endo i transfer miałam w 18 dc. U mnie było zalecenie, żeby jedna tabletkę estrofemu (wieczorem) stosować dopochwowo i to zadziałało.
Te limfocyty też mi wujek Jarek jakoś interpretowal i niektóre jak były za wysoko ponad normę to było dobrze, ale niestety nie pomogę bo na moich wynikach jest mnóstwo strzałek i dla mnie to czarna magia...
Elessi
Fanka BB :)
Hej dziewczyny wracam do was ze smutna wiadomością serduszko u mojego Aniołka przestało bić... odstawiam leki i czekam az organizm sam sie oczyści. Wczoraj cały dzien przepłakałam ale dzis juz czuje sie duzo lepiej. Długo nie śledziłam forum ale mam nadzieje ze u was sytuacja wyglada duzo lepiej...
Marzycielka7
Hej dziewczyny wracam do was ze smutna wiadomością serduszko u mojego Aniołka przestało bić... odstawiam leki i czekam az organizm sam sie oczyści. Wczoraj cały dzien przepłakałam ale dzis juz czuje sie duzo lepiej. Długo nie śledziłam forum ale mam nadzieje ze u was sytuacja wyglada duzo lepiej...
Nie!!!!!!!!!!![emoji33][emoji27][emoji27][emoji27]
Żadne słowa nie ukoją bólu ale przytyłam Cię mocno !!!![emoji173]️
A jeszcze dziś myślałam co u Ciebie ....
Przykro mi [emoji8][emoji27]
Skarbulenka
Tak mi przykroHej dziewczyny wracam do was ze smutna wiadomością serduszko u mojego Aniołka przestało bić... odstawiam leki i czekam az organizm sam sie oczyści. Wczoraj cały dzien przepłakałam ale dzis juz czuje sie duzo lepiej. Długo nie śledziłam forum ale mam nadzieje ze u was sytuacja wyglada duzo lepiej...
Życie jest takie niesprawiedliwe
Trzymaj się ciepło Maleńka :-( :-*
Elessi
Kochana teraz ja bede gonić ciebie i twoje blizniaki...Nie!!!!!!!!!!![emoji33][emoji27][emoji27][emoji27]
Żadne słowa nie ukoją bólu ale przytyłam Cię mocno !!!![emoji173]️
A jeszcze dziś myślałam co u Ciebie ....
Przykro mi [emoji8][emoji27]
Vinszka
O Boże [emoji3525] który to był tydzień ? Tak mi okropnie przykro.Hej dziewczyny wracam do was ze smutna wiadomością serduszko u mojego Aniołka przestało bić... odstawiam leki i czekam az organizm sam sie oczyści. Wczoraj cały dzien przepłakałam ale dzis juz czuje sie duzo lepiej. Długo nie śledziłam forum ale mam nadzieje ze u was sytuacja wyglada duzo lepiej...
Elessi
Kilka dni temu jak zajrzałam to akurat było zdjecie twojego testu i sobie pomyslalam jak ja jej zazdroszczę tego dnia bo pamietam jak sama niedawno zobaczyłam swoj i jaki to był cudowny dzien a u nas ciąża juz teraz była taka normalnościa. A tu proszę jaki cios, cała rodzina załamana. No trudno trzeba sie pozbierać. Moj dr mega mnie naładował pozytywnie (powinien dorabiać jako psycholog) jak mu napisałam co sie stało to chyba tylko czekał az pacjentka mu wyjdzie z gabinetu bo po 5 min do mnie zadzwonił i przez 20min mi wszystko tłumaczył co mam zrobic i Ze to napewno była wina zarodka wiec lepiej teraz niz pozniej bo ciało ma szanse na naturalne oczyszczenie co jest najzdrowsze dla mnie i najlepsze dla przyszłych ciąż.Tak mi przykro
Życie jest takie niesprawiedliwe
Trzymaj się ciepło Maleńka :-( :-*
Mi też nie.... zwiekszylam na własne ryzykoAaa nic nie kazali mi zwiekszac. Zobaczymy od dzis awokado i orzechy 1 dzien cud musi byc nie ma innej opcji
reklama
Carenik
Kochana ktory to byl tydz.?
Kilka dni temu jak zajrzałam to akurat było zdjecie twojego testu i sobie pomyslalam jak ja jej zazdroszczę tego dnia bo pamietam jak sama niedawno zobaczyłam swoj i jaki to był cudowny dzien a u nas ciąża juz teraz była taka normalnościa. A tu proszę jaki cios, cała rodzina załamana. No trudno trzeba sie pozbierać. Moj dr mega mnie naładował pozytywnie (powinien dorabiać jako psycholog) jak mu napisałam co sie stało to chyba tylko czekał az pacjentka mu wyjdzie z gabinetu bo po 5 min do mnie zadzwonił i przez 20min mi wszystko tłumaczył co mam zrobic i Ze to napewno była wina zarodka wiec lepiej teraz niz pozniej bo ciało ma szanse na naturalne oczyszczenie co jest najzdrowsze dla mnie i najlepsze dla przyszłych ciąż.
Podziel się: