U mnie w klinice tylko w dniu transferu podali mi zastrzyk rozkurczajacy i relanium 1 tabletke i podczas trasnferu sprawdzali czy macica nie ma skurczy, jesli by byly podaja kroplowke, innych zaleceń nie bylo, tak jak mowisz u kazdego w klinice co innegoJa dostałam nakaz po transferze łykać leki rozkurczowe. Widzisz, co lekarz to inna technika prowadzenia.
Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Staraj się zająć głowę.
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
U mnie w klinice tylko w dniu transferu podali mi zastrzyk rozkurczajacy i relanium 1 tabletke i podczas trasnferu sprawdzali czy macica nie ma skurczy, jesli by byly podaja kroplowke, innych zaleceń nie bylo, tak jak mowisz u kazdego w klinice co innego
Kurcze u mnie nic nie powiedzieli co po transferze
Sama zapytałam czy łykać te leki zalecone po punkcji
To usłyszałam ze tak i nic więcej
Vinszka
U mnie nie sprawdzali skurczy macicy. Aj... Prawda jest taka, że musimy ufać lekarzowi prowadzącemu.U mnie w klinice tylko w dniu transferu podali mi zastrzyk rozkurczajacy i relanium 1 tabletke i podczas trasnferu sprawdzali czy macica nie ma skurczy, jesli by byly podaja kroplowke, innych zaleceń nie bylo, tak jak mowisz u kazdego w klinice co innego
Później czekać na betę o jak Bóg da to cieszy się cudem, który się narodzi. [emoji7]
Marzycielka7
U mnie nie sprawdzali skurczy macicy. Aj... Prawda jest taka, że musimy ufać lekarzowi prowadzącemu.
Później czekać na betę o jak Bóg da to cieszy się cudem, który się narodzi. [emoji7]
To niech Bóg da każdej z nas [emoji173]️
Dokladnie [emoji3590][emoji3590]U mnie nie sprawdzali skurczy macicy. Aj... Prawda jest taka, że musimy ufać lekarzowi prowadzącemu.
No widzisz, ja też mam psychozę, że nie dali mi tego co trzeba także nie jesteś samaTo niech Bóg da każdej z nas [emoji173]️
Marzycielka7
No widzisz, ja też mam psychozę, że nie dali mi tego co trzeba także nie jesteś sama
A pokazali Ci na usg kropeczkę?
Marzycielka7
Nie, ale nawet się cieszę, bo nie chce się niej przywiązywać, bo później będzie bardziej boleć
Ale mówię o tabletkach, że mam psychozę, że za mało dostałam od jakiegoś czasu jestem lekomanka
Ja tez mam wrażenie ze żyje na godziny
z powodu brania tych wszystkich specyfików [emoji16]
Nie wiem czy to od progesteronu ale cała buzie mam wysypana w drobnych krostkach i dekolt [emoji33]
reklama
Carenik
No taki efekt moze faktycznie dac progesteron...
Ja tez mam wrażenie ze żyje na godziny
z powodu brania tych wszystkich specyfików [emoji16]
Nie wiem czy to od progesteronu ale cała buzie mam wysypana w drobnych krostkach i dekolt [emoji33]
Podziel się: