reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Maleńki człowieczek. Zaraz będzie machać rączkami [emoji7][emoji7]
Gratuluję udanej wizyty. Schodzisz powoli z leków? Jak to u Ciebie wygląda? I przypomnij który masz tydzień, chyba kojarzę że jesteś do przodu o jakieś 2 tygodnie.
Jestem dzis w 8t1d:) bralam na no zel crinone a rano i wieczorem zastrzyk prolutex, potem zeszlam na tylko jedna dawke zastrzyku i progesteron nadal mialam prawie 80ng wiec wczoraj i dzis juz nie robie zastrzykow, mam za 2 dni sprawdzic progesteron jak sie trzyma na samym zelu 1xna noc, zel będę brala do 12 tygodnia a potem go odstawilam :)
Super Gratulacje.
TeraZ zostaje tylko cieszyć się ze jestes w ciąży.
Super nowina na swieta aby przekazać rodzinie.
A Ty jak sie czujesz?
Ciesze sie ogromnie, czesc rodziny juz wie, reszta dowie sie w swieta i na weselu 2 maja u kuzynki :)

Mam tylko małego krwiaka w macicy, ale profesor powiedzial ze na spokojnie sie wchlonie i zeby sie nie przejmowac, wiec mam nadzieje ze tak bedzie
Super!!![emoji173]️
Dzieki [emoji3590]
Gratuuuluje!!!!
Dzieki [emoji3590]

Dziewczyny mam pytanie odnośnie leków ... czy w razie w lekarz prowadzący podejmuje decyzje czy lekarz z kliniki ?
Bo w razie jak się uda to przy dwóch maleństwach w brzuszku jednak będę bardzo bała się o odstawienie lekow

reklama
Do góry