reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak czujesz jakiekolwiek bóle to łykaj nospe. Ja nic nie czułam i ponoć nie powinno się czuć. Tylko ja miałam pełno leków, relanium nospa i buscopan.

Ja dzis zakupilam wlasnie Twoj zloty zestaw rozkurczowy [emoji3][emoji3][emoji3]
13 kwietnia transfer nr 2
Dostane atosiban w dniu transferu
Mam relanium, buscopan oraz nospe max i zamierzam z nich skorzystac [emoji3][emoji3][emoji3][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

A i jeszcze acard nam brac ale to dlatego ze ja wspomnialam o tym... i mam brac 1 tabletke dziennie

Ja dzis zakupilam wlasnie Twoj zloty zestaw rozkurczowy [emoji3][emoji3][emoji3]
13 kwietnia transfer nr 2
Dostane atosiban w dniu transferu
Mam relanium, buscopan oraz nospe max i zamierzam z nich skorzystac [emoji3][emoji3][emoji3][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

A i jeszcze acard nam brac ale to dlatego ze ja wspomnialam o tym... i mam brac 1 tabletke dziennie

Czemu aż tyle ?
Czujecie takie skurcze czy chcecie rozluźnić się ? [emoji46]

Dodalas 9 postow. Wszystkie o tym monitorze... Slaba reklama...
Rozumiem decyzje o in vitro, ale dla mnie to byłaby ostateczność, ze względu zarówno na przekonania, jak i koszty. Polecam z własnego doświadczenia starającym się komputer cyklu Cyclotest MyWay, pomaga sprawdzać płodne dni i dzięki temu łatwiej jest zajść w ciąże. Rozumiem Was i szanuje Wasze wybory, ale jeśli jest nawet najmniejsza nadzieja,że się uda, to zapewne warto wypróbować też inne metody.

Rozumiem decyzje o in vitro, ale dla mnie to byłaby ostateczność, ze względu zarówno na przekonania, jak i koszty. Polecam z własnego doświadczenia starającym się komputer cyklu Cyclotest MyWay, pomaga sprawdzać płodne dni i dzięki temu łatwiej jest zajść w ciąże. Rozumiem Was i szanuje Wasze wybory, ale jeśli jest nawet najmniejsza nadzieja,że się uda, to zapewne warto wypróbować też inne metody.
Spadaj a tad jak Ci sie cos niepodoba

reklama

Serio uważasz, że reklama kalendarzyka na forum gdzie wiele osób opowiada o swojej wieloletniej walce o dziecko, jest sensowna i etyczna?
Naprawdę myślisz, że każda z nas jak pomyślała o dziecku to od razu było 'juhu, wydam kilkadziesiąt tysięcy złotych na in vitro!'. Takim postem obrazasz naszą zdolność logicznego myślenia i pokazujesz, że nie masz pojęcia na czym polega walka z niepłodnością. Jeśli chcesz się doszkolic to przeczytaj uważnie ten wątek, jeśli chcesz dalej coś reklamować to chcę cię prosić o opuszczenie tego forum.

Do góry