reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czemu aż tyle ?
Czujecie takie skurcze czy chcecie rozluźnić się ? [emoji46]

Vinszka chyba miala takie zalecenia [emoji3] a ja ściągam od niej[emoji3][emoji3][emoji3] bo juz raz mi sie nie udalo i teraz dostaje swira co zrobic zeby wyszlo [emoji3]
Jakby mi napisali ze mam piach jesc bo pomaga to tez bym pewnie sie skusila[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Vinszka chyba miala takie zalecenia [emoji3] a ja ściągam od niej[emoji3][emoji3][emoji3] bo juz raz mi sie nie udalo i teraz dostaje swira co zrobic zeby wyszlo [emoji3]
Jakby mi napisali ze mam piach jesc bo pomaga to tez bym pewnie sie skusila[emoji23][emoji23][emoji23]

Ja tez jak trzeba wszystko mogę zjeść [emoji16]byleby dla dobra maluchów [emoji7]
Ja gadam do moich kropkow juz od chwili kiedy zajęły miejsca w moim brzusiu [emoji16]
Ktoś powie ze to nienormalne ale ja mówię ze od początku je kocham
Przed transferem zobaczyłam je telewizorku i jak kładłam się na samolocik tez [emoji16]

A one takie 3 dniowe są duże? Gołym okiem widac? Przepraszam, nie znam sie ;((
Ja tez jak trzeba wszystko mogę zjeść [emoji16]byleby dla dobra maluchów [emoji7]
Ja gadam do moich kropkow juz od chwili kiedy zajęły miejsca w moim brzusiu [emoji16]
Ktoś powie ze to nienormalne ale ja mówię ze od początku je kocham
Przed transferem zobaczyłam je telewizorku i jak kładłam się na samolocik tez [emoji16]

Pokazane było zdjecie spod mikroskopu
Mniej więcej wyglądały tak jak w obrazku poniżej
Bo zaryzykowaliśmy i zabraliśmy ze sobą 2 do domku [emoji7]
IMG_3913.JPG

@sksk @Kurcia czekamy na wiadomości [emoji847][emoji110]
Jak się czujecie z kropeczkami w brzuszkach ?
Mi niestety od dnia przed transferem dokuczaly skurcze jak na @, a jak jeszcze lekarz pogrzebal wziernikiem to sie pogorszyły.
Dostalam kroplowke z atosibanu. Oby pomoglo.
Dziewczynki

Ktora brala acard do transferu - od kiedy zaczelyscie - do kiedy i w jakich dawkach ewentualnie??
Zaczelam 3 dni przed transferem.
pokazuja na ekranie podglad z mikroskopu.

Ja dzis zakupilam wlasnie Twoj zloty zestaw rozkurczowy [emoji3][emoji3][emoji3]
13 kwietnia transfer nr 2
Dostane atosiban w dniu transferu
Mam relanium, buscopan oraz nospe max i zamierzam z nich skorzystac [emoji3][emoji3][emoji3][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

A i jeszcze acard nam brac ale to dlatego ze ja wspomnialam o tym... i mam brac 1 tabletke dziennie
Ja biorę neoparin 0.4 [emoji3526] także tego ...

[emoji6] koniecznie daj znać jak się sprawdzi u Ciebie. Trzymam kciuki, bo mnie taka mieszanka leków zadziałała dwa razy hehe

reklama
Mi niestety od dnia przed transferem dokuczaly skurcze jak na @, a jak jeszcze lekarz pogrzebal wziernikiem to sie pogorszyły.
Dostalam kroplowke z atosibanu. Oby pomoglo. Zaczelam 3 dni przed transferem. pokazuja na ekranie podglad z mikroskopu.

Mnie pobolewa prawy jajnik co jakiś czas ale tłumacze sobie ze to wszystko jest po świeżej punkcji a w nim akurat były 3 komórki po 22 mm

Kochana musi pomoc [emoji110]
Teraz betujemy podobnie razem z @sksk [emoji847][emoji110]
Najgorsze boje się świat bo jak się nie uda to będą najgorsze święta dla mnie [emoji46]

Do góry