reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Maleńki człowieczek. Zaraz będzie machać rączkami [emoji7][emoji7]
Gratuluję udanej wizyty. Schodzisz powoli z leków? Jak to u Ciebie wygląda? I przypomnij który masz tydzień, chyba kojarzę że jesteś do przodu o jakieś 2 tygodnie.
Jestem dzis w 8t1d:) bralam na no zel crinone a rano i wieczorem zastrzyk prolutex, potem zeszlam na tylko jedna dawke zastrzyku i progesteron nadal mialam prawie 80ng wiec wczoraj i dzis juz nie robie zastrzykow, mam za 2 dni sprawdzic progesteron jak sie trzyma na samym zelu 1xna noc, zel będę brala do 12 tygodnia a potem go odstawilam :)
Super Gratulacje.
TeraZ zostaje tylko cieszyć się ze jestes w ciąży.
Super nowina na swieta aby przekazać rodzinie.
A Ty jak sie czujesz?
Ciesze sie ogromnie, czesc rodziny juz wie, reszta dowie sie w swieta i na weselu 2 maja u kuzynki :)

Mam tylko małego krwiaka w macicy, ale profesor powiedzial ze na spokojnie sie wchlonie i zeby sie nie przejmowac, wiec mam nadzieje ze tak bedzie
Super!!![emoji173]️
Dzieki [emoji3590]
Gratuuuluje!!!!
Dzieki [emoji3590]

Dziewczyny mam pytanie odnośnie leków ... czy w razie w lekarz prowadzący podejmuje decyzje czy lekarz z kliniki ?
Bo w razie jak się uda to przy dwóch maleństwach w brzuszku jednak będę bardzo bała się o odstawienie lekow

reklama
Do góry