reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Umow się do doc. Pasnika w Łodzi, terminy są odległe ale możesz też dzwonić tam popołudniami i sprawdzac czy jest jakiś wczesniejszy bo często coś się zwalnia. Docent zleci badania na podstawie wywiadu. Nas te badania kosztowały 1500zl ale dzięki leczeniu immunologicznym jestem w ciąży... To jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy...

Dzisiaj wielki transferowy dzień - @Kurcia @sksk ✊✊✊✊✊✊✊ niech wasze Kropki zostaną z wami przez kolejne 8.5 miesiąca!
Priv

reklama
Kochane a jak doradzacie mój lekarz dopiero wraca 15 chciałam zrobic usg w srodę to będzie 28 dpt, już mogę zobaczyć serduszko?Czy mówić Pani doktor , że ciąża jest z in vitro czy poprosić tylko o kontrolę?Co doradzacie?
Ja byłam na swoim pierwszym usg w piątek - 25 dpt i serduszko już widziałam. Ale lekarz powiedział przed badaniem, że czasami jeszcze w tym dniu może nie być widoczne i żeby się nie nastawiać na to serduszko. Serduszko jest widoczne na 100% w 35 dpt - tak powiedział ;)

Chciałabym ale tak się boje [emoji33]
Ja tez sie balam robic w 6 dniu po 5 dniowym transferze, ale zrobilam z mysla ze jak bedzie 0 to po prostu za wczesnie i jakie bylo szczescie ze jest 43, 3 [emoji3590]
Kochane a jak doradzacie mój lekarz dopiero wraca 15 chciałam zrobic usg w srodę to będzie 28 dpt, już mogę zobaczyć serduszko?Czy mówić Pani doktor , że ciąża jest z in vitro czy poprosić tylko o kontrolę?Co doradzacie?
Ja widzialam w 25 dniu po transferze serduszko:) ale Pani mowila ze bardzo wczesnie i ciezko nawet zbadac z jaka częstotliwościa bije :)
dziewczyny dziś trzymamy mocne kciuki za @Kurcia, @sksk, @Babeczki i @Dzoannna
@Kurcia i @sksk za przylot kropeczków i zostanie na kolejne 8,5 miesiaca
@Babeczki pięknych widoków maluszka
@Dzoannna za zielone światło do transferu
Dziekuje [emoji3590]
Trzymam kciuki tez za cala reszte [emoji9][emoji9]
[emoji110][emoji110][emoji110]
Powodzenia dziewczyny.
Kciuki zaciśnięte
Dzieki dzieki [emoji8][emoji8]

Dziewczyny, czy któraś z Was ma może do oddania wcześniejszy termin do Paśnika niż 10 czerwca?? Będę bardzo wdzięczna za info na priv, nie zawsze czytam wszystkie posty...przepraszam...

Mam pytanie do dziewczyn leczących się u Paśnika i generalnie z problemami immunologicznymi....możecie mi napisać, jakie badania mogę wykonać "na już" immunologiczne, żeby jadąc do Paśnika mieć już jakieś rozeznanie? Ilmenau- pisałaś o KIRACH?? podpowiecie mi czy część z nich można zrobić na nfz?i jak to załatwić?
Jeśli możecie, proszę odpowiedzcie mi w tej sprawie na priv.....z góry bardzo Wam dziękuję.

Mam pytanie do dziewczyn leczących się u Paśnika i generalnie z problemami immunologicznymi....możecie mi napisać, jakie badania mogę wykonać "na już" immunologiczne, żeby jadąc do Paśnika mieć już jakieś rozeznanie? Ilmenau- pisałaś o KIRACH?? podpowiecie mi czy część z nich można zrobić na nfz?i jak to załatwić?
Jeśli możecie, proszę odpowiedzcie mi w tej sprawie na priv.....z góry bardzo Wam dziękuję.
Na nfz to mozesz zrobic kariotyp i trombofilie dla meza tez kariotyp mutacje AZF i mztfr.

reklama

Ja kirow nie robiłam, więc w tym temacie jestem zielona

Do góry