MozeszCzy mogę brać tez magnez ?
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Kurczę, piszecie dziewczyny, że progesteron do 100 ng to już wysoki, a ja mam prawie 400 ng, pomimo, że lekarz zszedł już u mnie z lutinusa i luteiny jak miałam 150 ng. Lekarz schodził z leków, a progesteron zamiast spadać, to rośnie :/ Nie wiem, czy to normalne. Biorę 2x1 lutinus i Jak badałam 2 dni temu to byłam 25 dpt.
Kurcze ja w życiu na oczy takich wartości progesteronu nie widziałam [emoji16]ale to dlatego ze ja go praktycznie nie miałam a teraz mam 30 choć lekarz mówi ze wartość jest ok
Marzycielka7
W jakim dniu od transferu najszybciej wychodzi bthcg ? Wiem ze pytanie wałkowane 1000 razy ale te święta będą albo szczęśliwe albo pełne łez i chciałabym zdążyć przed rodzina go zrobić w razie czego
jagodaaga
Hello
Wracam do żywych. Dopiero teraz. Powiem Wam, że tym razem przeżyłam to wyjątkowo kiepsko....szalejące hormony dały w kość , wypłakałam całe morze łez...ale już się podniosłam, dla mojego ostatniego mrożak
Tak bardzo bym chciała , żeby wreszcie ktoś ustalił dlaczego się nie udaje lekarze twierdzą, że takie ładne parametry nasienia, plus fakt, że mój organizm "zna ciążę " dają duża szansę na powodzenie...a jednak się nie udaje
No cóż , za tydzień wizyta....pozostaje mi zaufać. Czy któraś z was może mi podpowiedzieć, na co zwrócić lekarzowi uwagę? Co przebadać?
Wracam do żywych. Dopiero teraz. Powiem Wam, że tym razem przeżyłam to wyjątkowo kiepsko....szalejące hormony dały w kość , wypłakałam całe morze łez...ale już się podniosłam, dla mojego ostatniego mrożak
Tak bardzo bym chciała , żeby wreszcie ktoś ustalił dlaczego się nie udaje lekarze twierdzą, że takie ładne parametry nasienia, plus fakt, że mój organizm "zna ciążę " dają duża szansę na powodzenie...a jednak się nie udaje
No cóż , za tydzień wizyta....pozostaje mi zaufać. Czy któraś z was może mi podpowiedzieć, na co zwrócić lekarzowi uwagę? Co przebadać?
Coś czuję że betowac będziemy razem (u mnie jutro blastka) i mam zamiar robić w następnym poniedziałek lub ewentualnie wtorekW jakim dniu od transferu najszybciej wychodzi bthcg ? Wiem ze pytanie wałkowane 1000 razy ale te święta będą albo szczęśliwe albo pełne łez i chciałabym zdążyć przed rodzina go zrobić w razie czego
Marzycielka7
Coś czuję że betowac będziemy razem (u mnie jutro blastka) i mam zamiar robić w następnym poniedziałek lub ewentualnie wtorek
Pamietam ze masz jutro transfer
Będę trzymać mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
O której masz godzinie?
Trzymaj mocno o 10.15Pamietam ze masz jutro transfer
Będę trzymać mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
O której masz godzinie?
3 dniowych wyniki takie juz dosc ostateczne sa kolo 10dpt.W jakim dniu od transferu najszybciej wychodzi bthcg ? Wiem ze pytanie wałkowane 1000 razy ale te święta będą albo szczęśliwe albo pełne łez i chciałabym zdążyć przed rodzina go zrobić w razie czego
Czasem kliniki karza powtorzyc 12dpt.
Ale u mnie jak 9dpt i 10dpt byla zerowa beta to do 12dpt juz nie urosla.
Justyska13
wpisane... podglądanie maluszkaJa jutro mam wizyte okolo 10 rano
reklama
Justyska13
sadzę że tak bezpiecznie koło 17 kwietniW jakim dniu od transferu najszybciej wychodzi bthcg ? Wiem ze pytanie wałkowane 1000 razy ale te święta będą albo szczęśliwe albo pełne łez i chciałabym zdążyć przed rodzina go zrobić w razie czego
Podziel się: