reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurczę, piszecie dziewczyny, że progesteron do 100 ng to już wysoki, a ja mam prawie 400 ng, pomimo, że lekarz zszedł już u mnie z lutinusa i luteiny jak miałam 150 ng. Lekarz schodził z leków, a progesteron zamiast spadać, to rośnie :/ Nie wiem, czy to normalne. Biorę 2x1 lutinus i Jak badałam 2 dni temu to byłam 25 dpt.

Kurcze ja w życiu na oczy takich wartości progesteronu nie widziałam [emoji16]ale to dlatego ze ja go praktycznie nie miałam a teraz mam 30 choć lekarz mówi ze wartość jest ok

W jakim dniu od transferu najszybciej wychodzi bthcg ? Wiem ze pytanie wałkowane 1000 razy ale te święta będą albo szczęśliwe albo pełne łez i chciałabym zdążyć przed rodzina go zrobić w razie czego

Hello
Wracam do żywych. Dopiero teraz. Powiem Wam, że tym razem przeżyłam to wyjątkowo kiepsko....szalejące hormony dały w kość , wypłakałam całe morze łez...ale już się podniosłam, dla mojego ostatniego mrożak:)
Tak bardzo bym chciała , żeby wreszcie ktoś ustalił dlaczego się nie udaje:( lekarze twierdzą, że takie ładne parametry nasienia, plus fakt, że mój organizm "zna ciążę " dają duża szansę na powodzenie...a jednak się nie udaje :(
No cóż , za tydzień wizyta....pozostaje mi zaufać. Czy któraś z was może mi podpowiedzieć, na co zwrócić lekarzowi uwagę? Co przebadać?

W jakim dniu od transferu najszybciej wychodzi bthcg ? Wiem ze pytanie wałkowane 1000 razy ale te święta będą albo szczęśliwe albo pełne łez i chciałabym zdążyć przed rodzina go zrobić w razie czego
Coś czuję że betowac będziemy razem (u mnie jutro blastka) i mam zamiar robić w następnym poniedziałek lub ewentualnie wtorek

3 dniowych wyniki takie juz dosc ostateczne sa kolo 10dpt.
Czasem kliniki karza powtorzyc 12dpt.
Ale u mnie jak 9dpt i 10dpt byla zerowa beta to do 12dpt juz nie urosla.

reklama
Do góry