reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W jakim dniu od transferu najszybciej wychodzi bthcg ? Wiem ze pytanie wałkowane 1000 razy ale te święta będą albo szczęśliwe albo pełne łez i chciałabym zdążyć przed rodzina go zrobić w razie czego
Ja przy 5 dniowym zarodku w 6dpt mialam 43.3 :) wiec mysle ze przy 3 dniowym trzeba dodac minimum 2-3dni i zrobic kolo 9dpt [emoji9][emoji9]
Hello
Wracam do żywych. Dopiero teraz. Powiem Wam, że tym razem przeżyłam to wyjątkowo kiepsko....szalejące hormony dały w kość , wypłakałam całe morze łez...ale już się podniosłam, dla mojego ostatniego mrożak:)
Tak bardzo bym chciała , żeby wreszcie ktoś ustalił dlaczego się nie udaje:( lekarze twierdzą, że takie ładne parametry nasienia, plus fakt, że mój organizm "zna ciążę " dają duża szansę na powodzenie...a jednak się nie udaje :(
No cóż , za tydzień wizyta....pozostaje mi zaufać. Czy któraś z was może mi podpowiedzieć, na co zwrócić lekarzowi uwagę? Co przebadać?
Trzymam kciuki, oby teraz sie udalo[emoji8][emoji8]
Trzymaj mocno:) o 10.15
Trzymam i ja [emoji123][emoji3590][emoji3590]
wpisane... podglądanie maluszka :)
Dzieki [emoji3590]
Ja myśle ze do serduszka w klinice a później u swojego ginekologa choć pewniej bym się czuła pierwsze trzy miesiące w klinice ale nie wiem jaki maja zwyczaj tam gdzie się leczę
Ja tak walsnie robie, chodzę do lekarza blisko miejsca zamieszkania i jak juz bylo serduszko 2 tyg temu to ide jutro ostatni raz do kliniki (mam prawie 300km) jak bedzie wszystko ok zdaniem profesora to juz prowadze ciaze tu w moim miescie :) a jak bedzie trzeba, to będziemy jezdzic tam do konca

reklama
witam. nie mogę znaleźć informacji na temat moich ostatnich wpisów. Chciałam podziękować dziewczynom które po przeczytaniu mojej historii doradziły mi abym udała się no immunologa dr Paśnika. Jestem po drugiej wizycie - wynik i interpretacja wyników. Znaleźliśmy przyczyne naszych niepowodzeń :-( :( Teraz przed nami kolejne miesiące walki o to co tak ważne jest w naszym życiu. Jeszcze raz dziewczyny dziękuje.

witam. nie mogę znaleźć informacji na temat moich ostatnich wpisów. Chciałam podziękować dziewczynom które po przeczytaniu mojej historii doradziły mi abym udała się no immunologa dr Paśnika. Jestem po drugiej wizycie - wynik i interpretacja wyników. Znaleźliśmy przyczyne naszych niepowodzeń :-( :( Teraz przed nami kolejne miesiące walki o to co tak ważne jest w naszym życiu. Jeszcze raz dziewczyny dziękuje.
Kochana to w czym byl problem co Wam docent powiedzial ??
✊✊

reklama
Do góry