Ja przy 5 dniowym zarodku w 6dpt mialam 43.3 wiec mysle ze przy 3 dniowym trzeba dodac minimum 2-3dni i zrobic kolo 9dpt [emoji9][emoji9]W jakim dniu od transferu najszybciej wychodzi bthcg ? Wiem ze pytanie wałkowane 1000 razy ale te święta będą albo szczęśliwe albo pełne łez i chciałabym zdążyć przed rodzina go zrobić w razie czego
Trzymam kciuki, oby teraz sie udalo[emoji8][emoji8]Hello
Wracam do żywych. Dopiero teraz. Powiem Wam, że tym razem przeżyłam to wyjątkowo kiepsko....szalejące hormony dały w kość , wypłakałam całe morze łez...ale już się podniosłam, dla mojego ostatniego mrożak
Tak bardzo bym chciała , żeby wreszcie ktoś ustalił dlaczego się nie udaje lekarze twierdzą, że takie ładne parametry nasienia, plus fakt, że mój organizm "zna ciążę " dają duża szansę na powodzenie...a jednak się nie udaje
No cóż , za tydzień wizyta....pozostaje mi zaufać. Czy któraś z was może mi podpowiedzieć, na co zwrócić lekarzowi uwagę? Co przebadać?
Trzymam i ja [emoji123][emoji3590][emoji3590]Trzymaj mocno o 10.15
Dzieki [emoji3590]wpisane... podglądanie maluszka
Ja tak walsnie robie, chodzę do lekarza blisko miejsca zamieszkania i jak juz bylo serduszko 2 tyg temu to ide jutro ostatni raz do kliniki (mam prawie 300km) jak bedzie wszystko ok zdaniem profesora to juz prowadze ciaze tu w moim miescie a jak bedzie trzeba, to będziemy jezdzic tam do koncaJa myśle ze do serduszka w klinice a później u swojego ginekologa choć pewniej bym się czuła pierwsze trzy miesiące w klinice ale nie wiem jaki maja zwyczaj tam gdzie się leczę