reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już jesteśmy razem:) Wczoraj miałam CC. Malutka ważyła 2750 g, jest śliczna i nie jest wcześniakiem. Urodzona w 37 + 1 tc. Liczę że w poniedziałek wyjdziemy do domu. Zdecydowanie mamy dosc szpitala.

GRATULACJE!!! ❤️❤️❤️
Szybkiego powrotu do domu!

Mi skakanie na piłce [emoji6]

U mnie skakanie na razie nie działa, ale będę dalej próbować ;)

Już jesteśmy razem:) Wczoraj miałam CC. Malutka ważyła 2750 g, jest śliczna i nie jest wcześniakiem. Urodzona w 37 + 1 tc. Liczę że w poniedziałek wyjdziemy do domu. Zdecydowanie mamy dosc szpitala.
Ogromne gratulacje! Zrobiłaś to, przetrwałaś koszmar dla malutkiej, cieszc sie teraz sobą, wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do domu!

Hej dziewczyny, ja próbowałam z ivf zajść w ciążę w dwóch procedurach, w sumie 2 razy nawet się udało, ale cieszyłam się bardzo krótko. Postanowiliśmy że nie będziemy póki co podchodzić do trzeciej procedury, nie mamy ani kasy, ani możliwości. Ja - będąc po transferze- brałam Prolutex, Clexanne, estrofem i zostały mi całe, nieotwarte opakowania, a daty przydatności mają do 09.2019 i 2020, więc ja z nich raczej nie skorzystam - jeśli mogę tym komuś pomóc to piszcie maila. Powiem jedno: napatrzyłam się przez te półtora roku i tyle dziewczyn, którym się udało zajść i utrzymać ciążę po ivf ile ja poznałam, pozwala mi wierzyć w to wszystko, mimo naszych przeżyć. Kiedyś pewnie podejdziemy jeszcze raz, narazie gromadzimy środki. Nigdy się nie poddawajcie :)

reklama
Motylku ogromne gratulacje ❤️❤️❤️❤️ w końcu doczekałaś. Twój trud został wynagrodzony. Córcię witamy na świecie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Do góry