reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hello
Wracam do żywych. Dopiero teraz. Powiem Wam, że tym razem przeżyłam to wyjątkowo kiepsko....szalejące hormony dały w kość , wypłakałam całe morze łez...ale już się podniosłam, dla mojego ostatniego mrożak:)
Tak bardzo bym chciała , żeby wreszcie ktoś ustalił dlaczego się nie udaje:( lekarze twierdzą, że takie ładne parametry nasienia, plus fakt, że mój organizm "zna ciążę " dają duża szansę na powodzenie...a jednak się nie udaje :(
No cóż , za tydzień wizyta....pozostaje mi zaufać. Czy któraś z was może mi podpowiedzieć, na co zwrócić lekarzowi uwagę? Co przebadać?

Domyślam się, że to był trudny czas i fajnie że wracasz do walki!
Przypomnij mi czy badalas immunologie?

Tak szybko ?
Mi kazali zrobić za 14 dni[emoji44]

U mnie w klinice kazali 11 dpt w przypadku 3 dniowych zarodków

Kochane a mam pytanie ciąże prowadzicie u lekarza z kliniki czy chodzicie gdzies indziej?

Ja tylko wizytę serduszkowa miałam w klinice, resztę u swojego lekarza

Domyślam się, że to był trudny czas i fajnie że wracasz do walki!
Przypomnij mi czy badalas immunologie?

U mnie w klinice kazali 11 dpt w przypadku 3 dniowych zarodków

Ja tylko wizytę serduszkowa miałam w klinice, resztę u swojego lekarza
A tabletki progesteron i luteine zwykly lekarz powiedzmy wie jak taka ciaze utrzymac☺?

A tabletki progesteron i luteine zwykly lekarz powiedzmy wie jak taka ciaze utrzymac☺?

Mój wiedział bez problemu. Większość dobrych ginekologow jest obeznana w temacie in vitro, inseminacji i dodatkowego leczenia - mój słyszał o leczeniu immunologicznym przed zajściem w ciążę i bez problemu stosował się do zaleceń dr Pasnika

reklama
Do góry