Koleżanka ostatnio robiła bete i morfologie podstawową. Z morfologi wyniki były już około 17, a beta pojawiła się o 19:30.. stresu się najadła podwójnieDziewczyny, w Diagnostyce do której godziny wstawiają wyniki badań online?
reklama
Justyska13
Fanka BB :)
No wlasnie nie bo dr idzie na urlop i nie ma juz innego lekarza. Kurcze... pojde i zobaczymy, jak cos wyjdzie nie tak to najwyzej pojde prywatnie po m miesiaczce to teraz mam na nfzMi lekarz zalecił zrobić badanie piersi po miesiączce i gdzieś tak do 12 dnia cyklu by wyniki usg były najbardziej miarodajne. Może uda Ci się przesunąć o 2-3 dni?
Elizabeth68
Kurcze nie wiedziałam... no ale póki co to zarodek się przyjął i za tydzień idę go podglądać czy siedzi na swoim miejscu i zdrowo rośnieDziewczynyna forum pisaly o tym ze mocne zapachy nie sa wskazane.
Z kolei czytalam artykul o skutecznosci transferow i tam bylo napisane o tym jak wazna jest sterylnosc nawet sali, sprzetu itp w powodzeniu transferu, wiec mysle ze to ma sens... [emoji6]
Ja za to czytałam, że przed stymulacja warto przejść na dietę białkową bo to pomaga wyhodować dużo pęcherzyków. Ale oczywiście doczytałam to po transferze...
Elizabeth68
Miałam tak samo 9dpt pierwsza beta i dwa dni później kolejna, żeby sprawdzić przyrost.Dziewczyny jak u was jest w klinikach? Myśle żeby zrobić betę 8-9dpt jak nie będzie nic to odstawić leki. U mnie w 10dpt każą robic druga weryfikacje ale moim zdaniem to weryfikacja przyrostu. Jak u was jest?
Ale blastocysty czy 3 dniowego zarodka?Miałam tak samo 9dpt pierwsza beta i dwa dni później kolejna, żeby sprawdzić przyrost.
Elizabeth68
5 dniowy zarodeczekAle blastocysty czy 3 dniowego zarodka?
Elizabeth68
mnie boli. Ja ile wytrzymam to wytrzymuję. Raz miałam taki ból głowy, że oczu nie dałam rady otworzyć to normalnie paracetamol i poszłam spać.Dziewczyny czy was boli glowa we wczesnej ciazy I jak z nia walczyc
reklama
Pini88
No ja tez wlasnie jak wytrzymam to ok ale jak boli na maxa to paracetamol mnie juz drugi dzien bolimnie boli. Ja ile wytrzymam to wytrzymuję. Raz miałam taki ból głowy, że oczu nie dałam rady otworzyć to normalnie paracetamol i poszłam spać.
Podziel się: