reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi lekarz zalecił zrobić badanie piersi po miesiączce i gdzieś tak do 12 dnia cyklu by wyniki usg były najbardziej miarodajne. Może uda Ci się przesunąć o 2-3 dni?
No wlasnie nie bo dr idzie na urlop i nie ma juz innego lekarza. Kurcze... pojde i zobaczymy, jak cos wyjdzie nie tak to najwyzej pojde prywatnie po m miesiaczce to teraz mam na nfz

Dziewczynyna forum pisaly o tym ze mocne zapachy nie sa wskazane.
Z kolei czytalam artykul o skutecznosci transferow i tam bylo napisane o tym jak wazna jest sterylnosc nawet sali, sprzetu itp w powodzeniu transferu, wiec mysle ze to ma sens... [emoji6]
Kurcze nie wiedziałam... no ale póki co to zarodek się przyjął i za tydzień idę go podglądać czy siedzi na swoim miejscu i zdrowo rośnie :)
Ja za to czytałam, że przed stymulacja warto przejść na dietę białkową bo to pomaga wyhodować dużo pęcherzyków. Ale oczywiście doczytałam to po transferze...

Dziewczyny jak u was jest w klinikach? Myśle żeby zrobić betę 8-9dpt jak nie będzie nic to odstawić leki. U mnie w 10dpt każą robic druga weryfikacje ale moim zdaniem to weryfikacja przyrostu. Jak u was jest?

Dziewczyny jak u was jest w klinikach? Myśle żeby zrobić betę 8-9dpt jak nie będzie nic to odstawić leki. U mnie w 10dpt każą robic druga weryfikacje ale moim zdaniem to weryfikacja przyrostu. Jak u was jest?
Miałam tak samo 9dpt pierwsza beta i dwa dni później kolejna, żeby sprawdzić przyrost.

reklama
Do góry