@Dzoannna ja myśle,że te literki nie mają aż takiego wpływu,Trzeba trafić i mieć szczęście.Mase jest przypadków ze te słabsze zarodki się przyjmowały a te lepsze nie.Jeszcze mi sie nasunela taka mysl - czy jesli wszystkie nasze zarodki maja ostatnia literke C (zalozmy, nie pamietam szczegolowo) - slabsza implanatacja, to w jakis sposob badania genetyczne pomoga wybrac taki zarodek ktory sie zaimplantuje?? Czy to ze soba nie ma zadnego powiazania?
Jesteś dopiero na początku drogi więc na spokojnie choć wiem że chciało by się przygotować na maxa ile się da ale reguły czasem brak.
Ja pilnowałam i męża od czasu stymulacji zero perfum,lakieru do włosów,antyperspirantu itd.Dziewczynyna forum pisaly o tym ze mocne zapachy nie sa wskazane.
Z kolei czytalam artykul o skutecznosci transferow i tam bylo napisane o tym jak wazna jest sterylnosc nawet sali, sprzetu itp w powodzeniu transferu, wiec mysle ze to ma sens... [emoji6]
Nie wiem w jakim stopniu ma to wpływ ale wkurzałam się jak wchodziłam do kliniki a tak inni pacjenci wyfonieni perfumami.
Na drzwiach takich klinik powinien być zakaz używania perfum i wszelkim kosmetyków z zapachem.takie mam zdanie.