reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Sili86 @jagodaaga @ Mosia82
Kochane jestem myślami razem z Wami i z kazda z nas przed która walka ivf o upragnione dzieciatko[emoji8]
Tym którym bety rosną życzę by rosły do nieba a za kilka miesięcy na świat przyszły różowe słodkie bobasy które każdej z nas przewrócą świat do gory nogami
I Wam i sobie tego życzę [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
@Sili86 @jagodaaga @ Mosia82
Kochane jestem myślami razem z Wami i z kazda z nas przed która walka ivf o upragnione dzieciatko[emoji8]
Tym którym bety rosną życzę by rosły do nieba a za kilka miesięcy na świat przyszły różowe słodkie bobasy które każdej z nas przewrócą świat do gory nogami
I Wam i sobie tego życzę [emoji8][emoji8][emoji8]

Ty to jestes Supermenka normalnie [emoji3]
Powergirl!! [emoji176][emoji176][emoji176]

Jagoda dziewczyny dobrze ci radzą. Wypłacz się, odpocznij psychicznie, moze wczasy...a potem zrób dodatkowe badania...każdy maluch jest wart by w niego wierzyć. Mam znajomą co zaszła w ciążę właśnie z crio z takiego nie dającego większych szans zarodka...jeszcze maluch miał jakaś pozną implantacje i beta malo rosła, późno się pojawiła itd...dziś jej synek jest piękny i zdrowy.
Także głowa do góry i nie poddawaj się.

@Vinszka , @Sili86 gratulacje!
@Jagooda, @Mosia82 strasznie mi przykro, że u was takie wieści... Poplaczcie dziś, a jutro na zimno spróbujcie obmyślić dalszy plan.
Jeśli o kimś zapomniałam, to przepraszam. Wracamy z przedłużonego weekendu, trochę się oderwalam od tematu, no i myśli czy się udało czy nie... na razie zero objawów... Betę planuje w piątek. @Dzoannna a ty?

Dziewczyny wszystkim wam dziękuję za słowa otuchy.
Moja droga z ivf to juz na 100% sie kończy. Ja juz mam 2 cudownych dzieci...to był mój moj ostatni zamrożony kropek...czekał na mnie 5 lat i strasznie mi smutno że nie pojawi się w naszej rodzinie. Dołączył do juz 2 poprzednich moich aniołków...
Wszystkim wam życzę doczekania się tej cudownej chwili, gdy pierwszy raz przyrulicie swoje maleństwo...ta chwila warta jest wszystkich wyrzeczeń i cierpienia jakie dane jest nam przejść.
Walczcie...jestem z wami...

Hej :-)Dołaczam dzisiaj do Waszego forum. 13 marca miałam transfer 5 dniowej blastocysty mrozaczka, jak myslicie kiedy najwcześniej mogę wykonac test sikany?Z krwi?By wynik w miarę coś wiarygodnie pokazał?Biorę lutinus dopochwowo 3 razy dziennie , i od dwoch dni mam taki zołty sluz nie wiem o czym to moze swiadczyc?Pozdrawiam:-)
Cześć. Jutro możesz już zrobić beta hcg z krwi, coś powinno wyjść. Powodzenia

@Mosia82, przykro mi, ciesz się swoimi dzieciaczkami. Cudownie, że są.

@jagodaaga, bardzo mi przykro. Może ogarnij kwestie immunologczne, receptywności? Masz jeszcze jednego mrożaka, wrócisz po niego, a z nim na pewno pojawi się nowa nadzieja. Nie zakładasz więcej stymulacji?

reklama
Dziewczyny tak mi przykro [emoji17][emoji17][emoji17] nie poddawajcie sie, na pewno wszystkim sie uda, moja kolezanka po 4 ivf odpuscila i zaszla naturalnie w ciaze... Ogromnie wspolczuje [emoji22][emoji22][emoji22]

Do góry