reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzis znowu slodko-gorzko.
@Vinszka cuuuudownie!
@Sili86 umawiaj sie na pecherzykowa ;)
@Mosia82 przykro mi, ale masz juz dla kogo zyc, a anioleczki beda przy was codziennie :*
@jagodaaga dzielna jestes, dasz rade! Ja tez jestem po cb, po 2 poronieniach, w tym raz mialu byc blizniaki... teraz bylo zaczynalo sie tak samo... jak zobaczylam krew to myslalam ze juz po wszystkim. Ale jednak sie udalo zlamac to fatum. Woerze ze i u ciebie tez bedzie dobrze, tylko musisz moze cos podzialac z immunologia czy cos. Jeszcze bwdzie pieknie, ja ci to mowie.!

reklama
Dziewczyny wszystkim wam dziękuję za słowa otuchy.
Moja droga z ivf to juz na 100% sie kończy. Ja juz mam 2 cudownych dzieci...to był mój moj ostatni zamrożony kropek...czekał na mnie 5 lat i strasznie mi smutno że nie pojawi się w naszej rodzinie. Dołączył do juz 2 poprzednich moich aniołków...
Wszystkim wam życzę doczekania się tej cudownej chwili, gdy pierwszy raz przyrulicie swoje maleństwo...ta chwila warta jest wszystkich wyrzeczeń i cierpienia jakie dane jest nam przejść.
Walczcie...jestem z wami...

Cud ze masz cudowne dzieci
Ja marze chociaż o jednym ...

Dziewczyny wszystkim wam dziękuję za słowa otuchy.
Moja droga z ivf to juz na 100% sie kończy. Ja juz mam 2 cudownych dzieci...to był mój moj ostatni zamrożony kropek...czekał na mnie 5 lat i strasznie mi smutno że nie pojawi się w naszej rodzinie. Dołączył do juz 2 poprzednich moich aniołków...
Wszystkim wam życzę doczekania się tej cudownej chwili, gdy pierwszy raz przyrulicie swoje maleństwo...ta chwila warta jest wszystkich wyrzeczeń i cierpienia jakie dane jest nam przejść.
Walczcie...jestem z wami...
Super że tak do tego podchodzisz smutek ogromny ale też trzeba umieć dziękować za to co już się ma.Powodzenia

Dziewczyny dostalam pimafucin krem a jak nie pomoze to 3 globulki pimafucin. A juz czuje dyskomfort non stop. Bardzo fajna babeczke ginekolog trafilam - mowi ze to bezpieczny lek. Bralyscie moze?
Ja!!! Miałam kiedyś zapisane globulki 6 szt i że po 3 lub 4 dniach było już lepiej ale brałam do końca.
A Ty Kochana kiedy idziesz na betę?

reklama
Do góry