reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Sili86 @jagodaaga @ Mosia82
Kochane jestem myślami razem z Wami i z kazda z nas przed która walka ivf o upragnione dzieciatko[emoji8]
Tym którym bety rosną życzę by rosły do nieba a za kilka miesięcy na świat przyszły różowe słodkie bobasy które każdej z nas przewrócą świat do gory nogami
I Wam i sobie tego życzę [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
@Sili86 @jagodaaga @ Mosia82
Kochane jestem myślami razem z Wami i z kazda z nas przed która walka ivf o upragnione dzieciatko[emoji8]
Tym którym bety rosną życzę by rosły do nieba a za kilka miesięcy na świat przyszły różowe słodkie bobasy które każdej z nas przewrócą świat do gory nogami
I Wam i sobie tego życzę [emoji8][emoji8][emoji8]

Ty to jestes Supermenka normalnie [emoji3]
Powergirl!! [emoji176][emoji176][emoji176]

Jagoda dziewczyny dobrze ci radzą. Wypłacz się, odpocznij psychicznie, moze wczasy...a potem zrób dodatkowe badania...każdy maluch jest wart by w niego wierzyć. Mam znajomą co zaszła w ciążę właśnie z crio z takiego nie dającego większych szans zarodka...jeszcze maluch miał jakaś pozną implantacje i beta malo rosła, późno się pojawiła itd...dziś jej synek jest piękny i zdrowy.
Także głowa do góry i nie poddawaj się.

@Vinszka , @Sili86 gratulacje!
@Jagooda, @Mosia82 strasznie mi przykro, że u was takie wieści... Poplaczcie dziś, a jutro na zimno spróbujcie obmyślić dalszy plan.
Jeśli o kimś zapomniałam, to przepraszam. Wracamy z przedłużonego weekendu, trochę się oderwalam od tematu, no i myśli czy się udało czy nie... na razie zero objawów... Betę planuje w piątek. @Dzoannna a ty?

Dziewczyny wszystkim wam dziękuję za słowa otuchy.
Moja droga z ivf to juz na 100% sie kończy. Ja juz mam 2 cudownych dzieci...to był mój moj ostatni zamrożony kropek...czekał na mnie 5 lat i strasznie mi smutno że nie pojawi się w naszej rodzinie. Dołączył do juz 2 poprzednich moich aniołków...
Wszystkim wam życzę doczekania się tej cudownej chwili, gdy pierwszy raz przyrulicie swoje maleństwo...ta chwila warta jest wszystkich wyrzeczeń i cierpienia jakie dane jest nam przejść.
Walczcie...jestem z wami...

Hej :-)Dołaczam dzisiaj do Waszego forum. 13 marca miałam transfer 5 dniowej blastocysty mrozaczka, jak myslicie kiedy najwcześniej mogę wykonac test sikany?Z krwi?By wynik w miarę coś wiarygodnie pokazał?Biorę lutinus dopochwowo 3 razy dziennie , i od dwoch dni mam taki zołty sluz nie wiem o czym to moze swiadczyc?Pozdrawiam:-)
Cześć. Jutro możesz już zrobić beta hcg z krwi, coś powinno wyjść. Powodzenia

@Mosia82, przykro mi, ciesz się swoimi dzieciaczkami. Cudownie, że są.

@jagodaaga, bardzo mi przykro. Może ogarnij kwestie immunologczne, receptywności? Masz jeszcze jednego mrożaka, wrócisz po niego, a z nim na pewno pojawi się nowa nadzieja. Nie zakładasz więcej stymulacji?

reklama
Dziewczyny tak mi przykro [emoji17][emoji17][emoji17] nie poddawajcie sie, na pewno wszystkim sie uda, moja kolezanka po 4 ivf odpuscila i zaszla naturalnie w ciaze... Ogromnie wspolczuje [emoji22][emoji22][emoji22]

Do góry