reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po tych wynikach tak się zestresowałam, że cała czekoladę zjadłam! [emoji23][emoji23]

Haha! Magnez Ci sie przyda! Jedz na zdrowie!
Stałam dzis w sklepie przed polka z czekoladami, pomacalam nawet gorzką (ze niby zdrowa), ale wiem co mi grozi po zjedzeniu opakowania gorzkiej:)))
Wiec jak wrocily wspomnienia po punkcji i dostinexie to odlozylam momentalnie [emoji23][emoji23][emoji23]

No powinnam w sobotę, ale wyniki wtedy będę miała w poniedziałek po południu, u nas niestety takie laboratorium...kurde, czyli myślisz że sensu nie ma tą beta w 7dpt??

Moze inne dziewczyny doswiadczone cos podpowiedza?
3 dniowy zarodek, test w 7 dpt da wyniki juz jakies?? @annemarie @dżoasia @ilmenau

Bo ja dopiero pierwsze podejscie :/

No powinnam w sobotę, ale wyniki wtedy będę miała w poniedziałek po południu, u nas niestety takie laboratorium...kurde, czyli myślisz że sensu nie ma tą beta w 7dpt??

Poprostu zebys nie dostala
Falszywie negatywnego wyniku jak sie okaze ze za wczesnie
Wydaje mi sie ze @dżoasia testowała w 6 dpt ale ona chyba miala 5-dniowy zarodek - dobrze pamiętam mamuśka? [emoji3]

Dziewczyny a ile kosztuje kazdy jeden transfer?
U mnie każde krio 2000 (ale to juz z embryoglue w standardzie), plus leki, plus dojazsy i wizyty wychodzi jakies 2800 za krio. Za całą stymulację koło 10 tys, za pierwszą wyszło wiecej bo wydaliśmy jeszcze ok 3 tys na badania przed pierwszym podejściem.
@jagodaaga ja kiedyś zrobiłam betę w 8 dpt 3dniowca i wyszła 37. Zazwyczaj jednak robiłam 10-11 dpt.

U mnie każde krio 2000 (ale to juz z embryoglue w standardzie), plus leki, plus dojazsy i wizyty wychodzi jakies 2800 za krio. Za całą stymulację koło 10 tys, za pierwszą wyszło wiecej bo wydaliśmy jeszcze ok 3 tys na badania przed pierwszym podejściem.
@jagodaaga ja kiedyś zrobiłam betę w 8 dpt 3dniowca i wyszła 37. Zazwyczaj jednak robiłam 10-11 dpt.
Hmmm... to może się wstrzymam z tym TSH do wtorku? Kurcze, nie chce się źgać po 2 dniach znowu...chociaż jak nie będzie wyjścia to trudno:)

reklama
Nie biorę dupka, ale tylko luteinę. Mam zwiększone dawki, nawet estrofemu.

Jesli masz luteine dowicipna to tez wychodzi tylko czesciowo w krwi, tak samo estrofem (ja brałam estrofem 2x1 doustnie i 1x1 dowcipnie). Dobrze, ze lekarz ci skorygowal dawki, ale nie martw się, ze na sztucznym wyniki są niższe niż na naturalnym

Do góry