reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To my przypdkiem nie testujemy w tym samym dniu?? [emoji2]
Ja mialam w czwartek 5-dniowego
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Rzeczywiście !! Ale numer! :) Tylko ja chyba się skusze w poniedziałek przy okazji bo i tak muszę TSH ft3- i ft4 zrobić ...to będzie 7 doba...to juz szansa że coś wyjdzie? A ty kiedy betujesz ? Czy sikaniec najpierw:)

reklama
Nie wiem czy ktos Ci odpisywal, ale te klasy to ocena morfologiczna.
Ma on szanse jak kazdy inny, da radę!!
W rzeczywistosci moze sie okazac zdrowym bobaskiem [emoji3] takze kciuki i powodzenia!

Wiem, wiem. Za pierwszym podejściem mieliśmy blastocyste 333 czyli bardzo średni. Niestety nie dał rady. Wczoraj nam powiedziano, że jak na 3 dobę to ma wszystkie poprawne parametry. Wiem że nawet najlepsze zarodki nie dają rady, ale nadzieja zawsze jest :)

Taaaa, ja nic na ten temat nie wiem. Każą płacić. Może jak chcesz dotacje czy coś to pewnie trzeba czekać i na listy jakieś się zapisać. Musisz się dowiedzieć. Ja robiłam prywatnie.
Ja to tak bardziej z podziwu do Waszej determinacji. Naprawde silne babki jestescie!! Przezywam razem z Wami jak cZytam co piszecie.

Rzeczywiście !! Ale numer! :) Tylko ja chyba się skusze w poniedziałek przy okazji bo i tak muszę TSH ft3- i ft4 zrobić ...to będzie 7 doba...to juz szansa że coś wyjdzie? A ty kiedy betujesz ? Czy sikaniec najpierw:)

W najblizszy poniedzialek juz testujesz?
Ja ma zalecone sobota 23.03
Teoretycznie moge piatek ale to juz ryzyko (8 dpt 5-dniowego)

U Ciebie to bedzie 7 doba ale rano rabisz test wiec nie wiem czy nie za wczesnie?

Sikanca sobie zostawie jak bedzie pozytyw z krwi:) zeby to zobaczyc na wlasne oczy [emoji2][emoji2][emoji2]
A jak nie bedzie bety to szkoda zachodu

reklama
W najblizszy poniedzialek juz testujesz?
Ja ma zalecone sobota 23.03
Teoretycznie moge piatek ale to juz ryzyko (8 dpt 5-dniowego)

U Ciebie to bedzie 7 doba ale rano rabisz test wiec nie wiem czy nie za wczesnie?
No powinnam w sobotę, ale wyniki wtedy będę miała w poniedziałek po południu, u nas niestety takie laboratorium...kurde, czyli myślisz że sensu nie ma tą beta w 7dpt??

Do góry