reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To może kiedyś nasze dzieci wyswatamy? ;-)
Byłas już na jakichś zakupach dla Maluszka?
Haha kto wie :)
Mam pojedyncze ciuszki w uniwersalnych kolorach przy okazji trafienia na jakieś promocje w lidlu czy hm... ale leżą w reklamówce w sypialni :) Za większe zabiorę się po 25 tygodniu :)
No nareszcie jakis mezczyzna w rym gronie (chyba, bo nie kojarzę kogos z brzuszkiem z chlopcem) ;) gratulacje. Niech rosnie meski :)
Dzięki, @chlopkers zwolniła brzuch z Igorka, to chłopak przeszedł na mnie :)
Czyli mamy parke. ;)))
Gratuluje!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
A jak, uzupełniamy się :) Lipcowa para bliźniąt :)

Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa :)

Hehe to pojde przed transferem, zeby potem wyleżeć w spokoju te 2h [emoji16][emoji16]

Tak to moja pierwsza próba, bylam prowadzona długim protokolem, stymulacja gonalem i menopurem 225j dziennie i profesor mowil ze mam 12 pecherzykow, z tego pobrali mi 10 komórek 7 okazało się dojrzalych, zaplodnili zgodnie z umową 6 a udalo zaplodnic sie 5 :) dzis 4 doba po punkcji (punkcja byla w niedziele) i jak dzwonilam to powiedzieli, wszystkie 5 sie utrzymało, jutro zobaczymy jaka klasyfikacja :)

Powiem wam, ze jestem taaaak podjarana[emoji28][emoji28][emoji28] nie moge sie doczekać jutra [emoji3590][emoji3590]

To wszystko praktycznie jak u mnie [emoji1]

PS transfer udany za pierwszym razem, także trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

To wszystko praktycznie jak u mnie [emoji1]

PS transfer udany za pierwszym razem, także trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Tak mi mów [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji3590][emoji3590]

I teraz na jakim etapie jesteś? :) który tydzień? [emoji8]
Zostaly Ci w takim razie 4 mrożaczki?

Nie moglam spać tak już chcialam wstawać :D o 5 pobudka, o 6 wyjechalismy i na 9 będziemy [emoji106][emoji4]

Tak mi mów [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji3590][emoji3590]

I teraz na jakim etapie jesteś? :) który tydzień? [emoji8]
Zostaly Ci w takim razie 4 mrożaczki?

Nie moglam spać tak już chcialam wstawać :D o 5 pobudka, o 6 wyjechalismy i na 9 będziemy [emoji106][emoji4]
Kochana, ja wracam teraz po rodzeństwo. [emoji14] także myślę dołączyć do Ciebie w tym miesiącu. Dwupak jest niesamowity! [emoji7]

Kochana, ja wracam teraz po rodzeństwo. [emoji14] także myślę dołączyć do Ciebie w tym miesiącu. Dwupak jest niesamowity! [emoji7]
Łaaaa [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Czyli tranasfer udany za pierwszym razem i to ze 100 procentowym sukcesem [emoji128][emoji4][emoji4]
Marzy mi się ten dwupak od 2.5 roku [emoji7][emoji7]

reklama
Oj dziewczyny umieram, jestem tak potwoinie chora :-( cala noc nie spalam, bol gardla, kaszel, katar masakra na szczescia nie mam goraczki ale z mojego transferu chyba raczej nic nie bedzie... :-( trudno wyzdrowieje i za miesiac sprobuje jeszcze raz, lepiej zeby sie nie przyjal niz zeby cos poszlo nie tak bo czytalam ze w pierwszych tygodniach takie chorobska moga uszkodzic zarodek.

Do góry