Jakby było mniej to pewnie mój gin nie dałby skierowania noi ten lekarz u którego byłam powiedział że mam predyspozycje do cukrzycy ze względu na tatę i lepiej jak zacznę teraz z dieta ,a później po ciąży tylko kontrola ,raz w 8 tygodniu po porodzie,a potem raz na dwa lata test obciążenia glukoząO kurcze to gdyby bylo ciut mniej to bys nir musiala? To taka malutka roznica... Ale moze lepiej ze wyszlo, niz akurat w dniu badania byłoby mniej, a zawsze więcej i by zagrażało fasolce, a tak pod kontrolą [emoji4]
reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
Hej, u nas po połówkowych wszystko ok. Będzie synek
Marzycielka7
Super!!! Gratulacje !!!![emoji847][emoji847][emoji7][emoji7]
Laurka2019
Mały książęHej, u nas po połówkowych wszystko ok. Będzie synek
Będziesz mieć dobrze z chłopakami w domu
ilmenau
To może kiedyś nasze dzieci wyswatamy? ;-)
Byłas już na jakichś zakupach dla Maluszka?
Justyska13
No nareszcie jakis mezczyzna w rym gronie (chyba, bo nie kojarzę kogos z brzuszkiem z chlopcem) gratulacje. Niech rosnie meskiHej, u nas po połówkowych wszystko ok. Będzie synek
Witajcie. Jestesm tu nowa. Mam trochę inne pytanie. Chcemy z mężem skorzystać z samorządowego dofinansowania do invitro w Poznaniu. Przeprowadzilismy się do Poznania na początku roku. Czytam na stronie UM w Poznaniu ze trzeba złożyć oświadczenie że się mieszka w Poznaniu. I to tyle? Kiedyś słyszałam ze trzeba swoj pit pokazac ze placi sie podatki w tym miescie. A u nas problem jest taki ze te podatki i rozliczenie do urzedu skarbowego w Poznaniu zlozymy dopiero w 2020 roku za 2019, bo teraz rozliczenie jeszcze skladamy tam gdzie mieszkalismy w 2018 roku. Bardzo proszę o pomoc
nadzieja xxx
Gratulacje :-)Hej, u nas po połówkowych wszystko ok. Będzie synek
Biedroneczka83
Czyli mamy parke. ))
Gratuluje!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
Biedroneczka83
Witajcie. Jestesm tu nowa. Mam trochę inne pytanie. Chcemy z mężem skorzystać z samorządowego dofinansowania do invitro w Poznaniu. Przeprowadzilismy się do Poznania na początku roku. Czytam na stronie UM w Poznaniu ze trzeba złożyć oświadczenie że się mieszka w Poznaniu. I to tyle? Kiedyś słyszałam ze trzeba swoj pit pokazac ze placi sie podatki w tym miescie. A u nas problem jest taki ze te podatki i rozliczenie do urzedu skarbowego w Poznaniu zlozymy dopiero w 2020 roku za 2019, bo teraz rozliczenie jeszcze skladamy tam gdzie mieszkalismy w 2018 roku. Bardzo proszę o pomoc
Witam
U nas się po prostu składa oświadczenie ze się dwa lata mieszka i tyle. Nikt nic więcej nie weryfikuje, ale pit zawsze możesz złożyć w Poznaniu za 2018. Wpisujesz nowy adres i przepisują to na 2018. W części A wpisujesz nowy Us a w B nowy adres. I tyle.
To są podobno takie same programy PO wiec pewnie nikt nic nie będzie sprawdzał ale złóż PIT za 2018 już w nowym
Urzędzie.
Pozdrawiam
Podziel się: