reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No i dziewczyny zyby dooooopa wyc mi sie chce.. 13 jednak byla dla mnie pechowa i beta ujemna.. Skoro u nas jest czynnik meski a dotrwaly do blaski i jeszcze byl transfer z emrbryo glue to moze ze mna jest cos nie tak? Brak implantacji.. Mrozakow brak. Mam cala liste badan do wykonia ktore tu polecalyscie i powoli będę sie badac.. @Olk@24 a jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieje i trzymam mocno kciuki za Ciebie Kochana

reklama
Jak to jest z tą fragmentacja zarodków? Miala któraś z Was transfer z takim zarodeczkiem? Wiecie czy są jakieś przedziały,normy w których ta fragmentacja nie szkodzi dzidzi?

No i dziewczyny zyby dooooopa wyc mi sie chce.. 13 jednak byla dla mnie pechowa i beta ujemna.. Skoro u nas jest czynnik meski a dotrwaly do blaski i jeszcze byl transfer z emrbryo glue to moze ze mna jest cos nie tak? Brak implantacji.. Mrozakow brak. Mam cala liste badan do wykonia ktore tu polecalyscie i powoli będę sie badac.. @Olk@24 a jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieje i trzymam mocno kciuki za Ciebie Kochana
Kochana trzymaj się. Wiem, że teraz chce Ci się wyć. Wyj ile wlezie. Niech Ci ulży. Z Tobą nic nie jest źle. U nas przy świeżakach poszło a przy mrozakach 2xnie. I czemu? Tego nikt nie wie. Trzymaj się kochana. :sad:

Jak to jest z tą fragmentacja zarodków? Miala któraś z Was transfer z takim zarodeczkiem? Wiecie czy są jakieś przedziały,normy w których ta fragmentacja nie szkodzi dzidzi?
Najlepiej zeby jej nie bylo w ogole alejak jest to i z tego dzidzia tez moze bycbladna i zdrowa. To biologia, wiec przedzialy itp nie wiele ci powiedza. Ale ogolnie im mniejsza tym lepiej. A co u Twoich bąbelkow? Dzwonili z labu?

Ja betuje jutro...
Kochana bardzo mi przykro... :(

Dobrze :) mam lezec i pachniec, choc wydaje mi sie ze juz troche ukislam. Dziecki rosna, w srode mialy po 6cm. W pn prenatalne.
A co u was? Jak Alusia sie sprawuje? :)
A dobrze :) śpi ładnie, je dużo, przybiera wagowo - oby tak tylko cały czas było...
Cieszę się, że u Was dobrze - odpoczywaj - bo potem to już trudniej jest znaleźć czas na forum, na książkę, na relaks... wykorzystaj ten czas dobrze....

reklama
Najlepiej zeby jej nie bylo w ogole alejak jest to i z tego dzidzia tez moze bycbladna i zdrowa. To biologia, wiec przedzialy itp nie wiele ci powiedza. Ale ogolnie im mniejsza tym lepiej. A co u Twoich bąbelkow? Dzwonili z labu?
Tak, dzwoniłam przed chwilą. Wszyskie 6 dalej sie rozwijają co jest dla mnie strasznie pozytywnym zaskoczeniem
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ :)
2 z nich sa bardzo ładne bez fragmentacji i 4 wlasnie z tą fragmentacją. Pani nie umiala nic konkretnie powiedziec,bo to czasem zarodek spycha te fragmentacje na bok i mu nie przeszkadza,ale rzecz jasna troche paniki musi byc obowiązkowo,bo zaraz czarne myśli co będzie jesli jej nie "obejdzie".

Do góry