reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pisałam wcześniej ale gdzieś mi uciekł post.Tak więc dodzwonilam się w końcu do sekretariatu i pani się upiera że nie mogę wcześniej planować drugiego dziecka niż po roku czasu nosz kur....Ja jej mówię że chce skonsultować to z moja doktor i z laska dała spotkanie na 3 czerwca dopiero no niestety nie ma wcześniejszych terminów co akurat rozumie i się tego spodziewałam.Chcialam wcześniej wziąść spotkanie na styczeń lub luty to też mnie odeslali i mówili że to obowiązkowe odczekać rok.Stwierdzilam że ok będę cierpliwie czekać do czerwca i wtedy wszystko sobie z doktor wytłumaczę szczególnie że dwie ginekolozki (jedna że szpitala)dały zielone światło na druga ciążę.Teraz już nie wiem czy czekać cierpliwie na czerwiec czy jechać do szpitala i brać jeśli to możliwe szybszy termin z innym lekarzem

Myślę, że powinnaś iść do lekarza wcześniej. Najwyżej podtrzyma swoją decyzję, że trzeba czekać. Nie wiem dlaczego Ci każą ale mi np po cc lekarz n wizycie kontrolnej 8 mscy po porodzie dał zielone światło do kolejnej ciąży. A znam lekarzy którzy mówią swoim pacjentkom, żeby nawet 2 lata czekały.

Gdzie mogę dostać intralipid?? Mam receptę na niego a w żadnej aptece w Warszawie nie ma :( w klinice ostatnio zapłaciłam 600zl za podanie To złodziejstwo bo intralipd tani i liczą sobie chore stawki. Przy własnym intralipidzie zapłacę tylko 100zl.Problem w tym że nie mogę go kupić

Akurat szlam na bazarek i sprawdziłam - dwie apteki obok mnie nie ma. :( Pani zasugerowała żeby zadzwonić do przyszpitalnych aptek.

Gdzie mogę dostać intralipid?? Mam receptę na niego a w żadnej aptece w Warszawie nie ma :( w klinice ostatnio zapłaciłam 600zl za podanie To złodziejstwo bo intralipd tani i liczą sobie chore stawki. Przy własnym intralipidzie zapłacę tylko 100zl.Problem w tym że nie mogę go kupić
Hej
Ja tez ostatnio pytałam w aptece Dozu i mi powiedziano, ze nie można normalnie kupic, bo jest dostępny tylko w leczeniu szpitalnym:crazy:
Jak gdziesz znajdziesz to daj znac, bo tez planowałam przy nastepnym podejściu podawać sobie w domu:)

Ja kupowalam z Ziko, tez nie mieli na stanie ale bez problemu mi nasie drugi dzien sprowadzili.
hej poszukuje puregon/ menopur/ gonal f jeśli komuś zalega chętnie odkupie :)
@Olk@24 @jasani

reklama
Do góry