reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No i dziewczyny zyby dooooopa wyc mi sie chce.. 13 jednak byla dla mnie pechowa i beta ujemna.. Skoro u nas jest czynnik meski a dotrwaly do blaski i jeszcze byl transfer z emrbryo glue to moze ze mna jest cos nie tak? Brak implantacji.. Mrozakow brak. Mam cala liste badan do wykonia ktore tu polecalyscie i powoli będę sie badac.. @Olk@24 a jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieje i trzymam mocno kciuki za Ciebie Kochana

reklama
Jak to jest z tą fragmentacja zarodków? Miala któraś z Was transfer z takim zarodeczkiem? Wiecie czy są jakieś przedziały,normy w których ta fragmentacja nie szkodzi dzidzi?

No i dziewczyny zyby dooooopa wyc mi sie chce.. 13 jednak byla dla mnie pechowa i beta ujemna.. Skoro u nas jest czynnik meski a dotrwaly do blaski i jeszcze byl transfer z emrbryo glue to moze ze mna jest cos nie tak? Brak implantacji.. Mrozakow brak. Mam cala liste badan do wykonia ktore tu polecalyscie i powoli będę sie badac.. @Olk@24 a jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieje i trzymam mocno kciuki za Ciebie Kochana
Kochana trzymaj się. Wiem, że teraz chce Ci się wyć. Wyj ile wlezie. Niech Ci ulży. Z Tobą nic nie jest źle. U nas przy świeżakach poszło a przy mrozakach 2xnie. I czemu? Tego nikt nie wie. Trzymaj się kochana. :sad:

Jak to jest z tą fragmentacja zarodków? Miala któraś z Was transfer z takim zarodeczkiem? Wiecie czy są jakieś przedziały,normy w których ta fragmentacja nie szkodzi dzidzi?
Najlepiej zeby jej nie bylo w ogole alejak jest to i z tego dzidzia tez moze bycbladna i zdrowa. To biologia, wiec przedzialy itp nie wiele ci powiedza. Ale ogolnie im mniejsza tym lepiej. A co u Twoich bąbelkow? Dzwonili z labu?

Ja betuje jutro...
Kochana bardzo mi przykro... :(

Dobrze :) mam lezec i pachniec, choc wydaje mi sie ze juz troche ukislam. Dziecki rosna, w srode mialy po 6cm. W pn prenatalne.
A co u was? Jak Alusia sie sprawuje? :)
A dobrze :) śpi ładnie, je dużo, przybiera wagowo - oby tak tylko cały czas było...
Cieszę się, że u Was dobrze - odpoczywaj - bo potem to już trudniej jest znaleźć czas na forum, na książkę, na relaks... wykorzystaj ten czas dobrze....

reklama
Najlepiej zeby jej nie bylo w ogole alejak jest to i z tego dzidzia tez moze bycbladna i zdrowa. To biologia, wiec przedzialy itp nie wiele ci powiedza. Ale ogolnie im mniejsza tym lepiej. A co u Twoich bąbelkow? Dzwonili z labu?
Tak, dzwoniłam przed chwilą. Wszyskie 6 dalej sie rozwijają co jest dla mnie strasznie pozytywnym zaskoczeniem
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ :)
2 z nich sa bardzo ładne bez fragmentacji i 4 wlasnie z tą fragmentacją. Pani nie umiala nic konkretnie powiedziec,bo to czasem zarodek spycha te fragmentacje na bok i mu nie przeszkadza,ale rzecz jasna troche paniki musi byc obowiązkowo,bo zaraz czarne myśli co będzie jesli jej nie "obejdzie".

Do góry