No i dziewczyny zyby dooooopa wyc mi sie chce.. 13 jednak byla dla mnie pechowa i beta ujemna.. Skoro u nas jest czynnik meski a dotrwaly do blaski i jeszcze byl transfer z emrbryo glue to moze ze mna jest cos nie tak? Brak implantacji.. Mrozakow brak. Mam cala liste badan do wykonia ktore tu polecalyscie i powoli będę sie badac.. @Olk@24 a jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieje i trzymam mocno kciuki za Ciebie Kochana
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Wg zalecen.Dżoasia a po pozytywnej becie jak często i ja długo się stosuje intralipid ?
Mozesz co 2 tygodnie 2-3 razy. Ty chyba nie masz jakichs wysokich tych nk, to moze 2c wystarczy. Ja mialam 2 wlewki. Trzymam kciuki za jutro!!!!!!!!
@Kurcia no z zaskoczenia bestie dzialaly
Laurka2019
Jak to jest z tą fragmentacja zarodków? Miala któraś z Was transfer z takim zarodeczkiem? Wiecie czy są jakieś przedziały,normy w których ta fragmentacja nie szkodzi dzidzi?
Riddikulus
Kochana trzymaj się. Wiem, że teraz chce Ci się wyć. Wyj ile wlezie. Niech Ci ulży. Z Tobą nic nie jest źle. U nas przy świeżakach poszło a przy mrozakach 2xnie. I czemu? Tego nikt nie wie. Trzymaj się kochana.No i dziewczyny zyby dooooopa wyc mi sie chce.. 13 jednak byla dla mnie pechowa i beta ujemna.. Skoro u nas jest czynnik meski a dotrwaly do blaski i jeszcze byl transfer z emrbryo glue to moze ze mna jest cos nie tak? Brak implantacji.. Mrozakow brak. Mam cala liste badan do wykonia ktore tu polecalyscie i powoli będę sie badac.. @Olk@24 a jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieje i trzymam mocno kciuki za Ciebie Kochana
redferrari
dżoasia
Najlepiej zeby jej nie bylo w ogole alejak jest to i z tego dzidzia tez moze bycbladna i zdrowa. To biologia, wiec przedzialy itp nie wiele ci powiedza. Ale ogolnie im mniejsza tym lepiej. A co u Twoich bąbelkow? Dzwonili z labu?Jak to jest z tą fragmentacja zarodków? Miala któraś z Was transfer z takim zarodeczkiem? Wiecie czy są jakieś przedziały,normy w których ta fragmentacja nie szkodzi dzidzi?
dżoasia
Dobrze mam lezec i pachniec, choc wydaje mi sie ze juz troche ukislam. Dziecki rosna, w srode mialy po 6cm. W pn prenatalne.@dżoasia jak się czujesz? - niestety nie mam czasu czytać całego forum więc proszę o info
A co u was? Jak Alusia sie sprawuje?
Ja betuje jutro...No i dziewczyny zyby dooooopa wyc mi sie chce.. 13 jednak byla dla mnie pechowa i beta ujemna.. Skoro u nas jest czynnik meski a dotrwaly do blaski i jeszcze byl transfer z emrbryo glue to moze ze mna jest cos nie tak? Brak implantacji.. Mrozakow brak. Mam cala liste badan do wykonia ktore tu polecalyscie i powoli będę sie badac.. @Olk@24 a jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieje i trzymam mocno kciuki za Ciebie Kochana
Kochana bardzo mi przykro...
redferrari
A dobrze śpi ładnie, je dużo, przybiera wagowo - oby tak tylko cały czas było...Dobrze mam lezec i pachniec, choc wydaje mi sie ze juz troche ukislam. Dziecki rosna, w srode mialy po 6cm. W pn prenatalne.
A co u was? Jak Alusia sie sprawuje?
Cieszę się, że u Was dobrze - odpoczywaj - bo potem to już trudniej jest znaleźć czas na forum, na książkę, na relaks... wykorzystaj ten czas dobrze....
reklama
Laurka2019
Tak, dzwoniłam przed chwilą. Wszyskie 6 dalej sie rozwijają co jest dla mnie strasznie pozytywnym zaskoczeniemNajlepiej zeby jej nie bylo w ogole alejak jest to i z tego dzidzia tez moze bycbladna i zdrowa. To biologia, wiec przedzialy itp nie wiele ci powiedza. Ale ogolnie im mniejsza tym lepiej. A co u Twoich bąbelkow? Dzwonili z labu?
2 z nich sa bardzo ładne bez fragmentacji i 4 wlasnie z tą fragmentacją. Pani nie umiala nic konkretnie powiedziec,bo to czasem zarodek spycha te fragmentacje na bok i mu nie przeszkadza,ale rzecz jasna troche paniki musi byc obowiązkowo,bo zaraz czarne myśli co będzie jesli jej nie "obejdzie".
Podziel się: