reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pisałam wcześniej ale gdzieś mi uciekł post.Tak więc dodzwonilam się w końcu do sekretariatu i pani się upiera że nie mogę wcześniej planować drugiego dziecka niż po roku czasu nosz kur....Ja jej mówię że chce skonsultować to z moja doktor i z laska dała spotkanie na 3 czerwca dopiero no niestety nie ma wcześniejszych terminów co akurat rozumie i się tego spodziewałam.Chcialam wcześniej wziąść spotkanie na styczeń lub luty to też mnie odeslali i mówili że to obowiązkowe odczekać rok.Stwierdzilam że ok będę cierpliwie czekać do czerwca i wtedy wszystko sobie z doktor wytłumaczę szczególnie że dwie ginekolozki (jedna że szpitala)dały zielone światło na druga ciążę.Teraz już nie wiem czy czekać cierpliwie na czerwiec czy jechać do szpitala i brać jeśli to możliwe szybszy termin z innym lekarzem

Myślę, że powinnaś iść do lekarza wcześniej. Najwyżej podtrzyma swoją decyzję, że trzeba czekać. Nie wiem dlaczego Ci każą ale mi np po cc lekarz n wizycie kontrolnej 8 mscy po porodzie dał zielone światło do kolejnej ciąży. A znam lekarzy którzy mówią swoim pacjentkom, żeby nawet 2 lata czekały.

Gdzie mogę dostać intralipid?? Mam receptę na niego a w żadnej aptece w Warszawie nie ma :( w klinice ostatnio zapłaciłam 600zl za podanie To złodziejstwo bo intralipd tani i liczą sobie chore stawki. Przy własnym intralipidzie zapłacę tylko 100zl.Problem w tym że nie mogę go kupić

Akurat szlam na bazarek i sprawdziłam - dwie apteki obok mnie nie ma. :( Pani zasugerowała żeby zadzwonić do przyszpitalnych aptek.

Gdzie mogę dostać intralipid?? Mam receptę na niego a w żadnej aptece w Warszawie nie ma :( w klinice ostatnio zapłaciłam 600zl za podanie To złodziejstwo bo intralipd tani i liczą sobie chore stawki. Przy własnym intralipidzie zapłacę tylko 100zl.Problem w tym że nie mogę go kupić
Hej
Ja tez ostatnio pytałam w aptece Dozu i mi powiedziano, ze nie można normalnie kupic, bo jest dostępny tylko w leczeniu szpitalnym:crazy:
Jak gdziesz znajdziesz to daj znac, bo tez planowałam przy nastepnym podejściu podawać sobie w domu:)

Ja kupowalam z Ziko, tez nie mieli na stanie ale bez problemu mi nasie drugi dzien sprowadzili.
hej poszukuje puregon/ menopur/ gonal f jeśli komuś zalega chętnie odkupie :)
@Olk@24 @jasani

reklama
Do góry