reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry.
Czy mogę dołączyć? My dopiero na etapie przymiarki finansowej i wyborze kliniki ale kilka lat temu przeszliśmy już procedurę i wiem z czym to się je.

Zanim ogarnę was wszystkie to chciałabym życzyć wam powodzenia i trzymam za was wszystkie kciuki.

reklama
Dzień dobry.
Czy mogę dołączyć? My dopiero na etapie przymiarki finansowej i wyborze kliniki ale kilka lat temu przeszliśmy już procedurę i wiem z czym to się je.

Zanim ogarnę was wszystkie to chciałabym życzyć wam powodzenia i trzymam za was wszystkie kciuki.
Witamy, witamy [emoji846] chyba fanka Pottera? [emoji14]

Kochana, idz jutro na Bete zanim z nerwow osiwiejesz. Juz cos powinno sie dziac jesli zaskoczylas pozytywnie. Jesli wystepuje plamienie implantacyjne jest to raczej jasne , rozrzedzona krew.Zarodek przy implantacji natrafia na naczynko krwionosne, ono peka i stad sie to bierze.Powodzenia[emoji173]️
No właśnie mieszkam w Niemczech i tu tak nie chętnie robią wcześniej prosiłam żeby w pon 25 zrobili bo wizytę mam 27 i wtedy kazali... Nie wiem czy robic test...

Dziękuję Dziewczyny za wszystkie miłe słowa. Piszę dopiero dziś, bo dzień za dniem ucieka tak szybko przy tych szkrabach. Chłopcy mają już 10 dni a ja nie wiem kiedy to zleciało. Staram się każdy dzień z nimi spędzić w pełni, bo te chwile się więcej nie powtórzą. Miłego dnia życzę i za każdą z Was trzymam kciuki. ✊ ✊ ✊

Dziękuję Dziewczyny za wszystkie miłe słowa. Piszę dopiero dziś, bo dzień za dniem ucieka tak szybko przy tych szkrabach. Chłopcy mają już 10 dni a ja nie wiem kiedy to zleciało. Staram się każdy dzień z nimi spędzić w pełni, bo te chwile się więcej nie powtórzą. Miłego dnia życzę i za każdą z Was trzymam kciuki. [emoji110] [emoji110] [emoji110]

[emoji7][emoji4][emoji7][emoji4][emoji7][emoji4][emoji7][emoji4][emoji7][emoji4] cudownie ściskamy!!!!!

reklama
Pisałam wcześniej ale gdzieś mi uciekł post.Tak więc dodzwonilam się w końcu do sekretariatu i pani się upiera że nie mogę wcześniej planować drugiego dziecka niż po roku czasu nosz kur....Ja jej mówię że chce skonsultować to z moja doktor i z laska dała spotkanie na 3 czerwca dopiero no niestety nie ma wcześniejszych terminów co akurat rozumie i się tego spodziewałam.Chcialam wcześniej wziąść spotkanie na styczeń lub luty to też mnie odeslali i mówili że to obowiązkowe odczekać rok.Stwierdzilam że ok będę cierpliwie czekać do czerwca i wtedy wszystko sobie z doktor wytłumaczę szczególnie że dwie ginekolozki (jedna że szpitala)dały zielone światło na druga ciążę.Teraz już nie wiem czy czekać cierpliwie na czerwiec czy jechać do szpitala i brać jeśli to możliwe szybszy termin z innym lekarzem

Do góry