reklama
Justyska13
Fanka BB :)
gratulacjeHej 15.01 miałam wizyte i jest ❤. We wtorek był 7t5d dopiero, ale pani doktor powiedziała, że wszystko jest dobrze. 28.01 mam pierwszą wizytę u doktor prowadzącej. Miała któraś z Was doświadczenie z doktor Łubik z G.yncentrum ?
dżoasia
ktoś musiałby też wpaść na pomysł, żeby nasz nick wymyślić hihi i potem by musiał wiedzieć, że my to my. Jak ktoś chce czytać co u mnie to powodzenia haha prawie 11tys postów w niecałe 2 lata ;PDziewczynki czy zwrociłyscie uwagę, że wystarczy wpisać nasz login z forum i jeżeli jest unikalny to odrazu google przekierowuje do BB? I nawet zdjęcia..... Zawsze miałam problem z orientacją w danych, co jest moje, a co już serwisu jak udostępnienie, bo nigdy nie czytam regulaminu
kochana na mthfr sobie łykaj witaminki mieszane - metylowane ze zwykłymi (chodzi o te z grupy B, a najbardziej o kras foliowy i B12). Mi Paśnik mówił, żeby łykać metyle, ale po samych metylach znowu mi wywaliło homocysteinę w kosmos, a to źle. Więc wróciłam do syntetyków, a teraz w witaminkach ciążowych kwas foliowy mam pomieszany. Po prostu mój organizm korzysta sobie z nieuszkodzonego ramienia genu i tym samym działa jak trzeba, więc metyle mu niepotrzebne. U ciebie też obie wersje są w wersji hetero. Na PAI jest heparyna, nic więcej. Wszystko jest do ogarnięciaMialam nadzieje że też będę podchodzić do tranasferu w lutym ale wyniki nie wyszly ciekawie mam nieprawidlowe uklady; MTHFR C677T, A1298C i zeby bylo malo to jeszcze PAI-1....
Wiem, wiem, ja dziś z ciekawości wpisałam naszą Vinszke i zaraz zdjęcie jej dziecka mi google pokazał, ot, czasem mam takie pomysły, a tak szczerze to chciałam ten login sprawdzić, czy to coś popularnego co ja nie znam i że wyjdzie moje nieobycie w świecie, jak nie będę wiedziała kto to i tak natrafiłam na jej brzdąca w googlektoś musiałby też wpaść na pomysł, żeby nasz nick wymyślić hihi i potem by musiał wiedzieć, że my to my. Jak ktoś chce czytać co u mnie to powodzenia haha prawie 11tys postów w niecałe 2 lata ;P
kochana na mthfr sobie łykaj witaminki mieszane - metylowane ze zwykłymi (chodzi o te z grupy B, a najbardziej o kras foliowy i B12). Mi Paśnik mówił, żeby łykać metyle, ale po samych metylach znowu mi wywaliło homocysteinę w kosmos, a to źle. Więc wróciłam do syntetyków, a teraz w witaminkach ciążowych kwas foliowy mam pomieszany. Po prostu mój organizm korzysta sobie z nieuszkodzonego ramienia genu i tym samym działa jak trzeba, więc metyle mu niepotrzebne. U ciebie też obie wersje są w wersji hetero. Na PAI jest heparyna, nic więcej. Wszystko jest do ogarnięcia
dżoasia
Haha mi nie przyszło do głowy, że to mogłoby coś znaczyćWiem, wiem, ja dziś z ciekawości wpisałam naszą Vinszke i zaraz zdjęcie jej dziecka mi google pokazał, ot, czasem mam takie pomysły, a tak szczerze to chciałam ten login sprawdzić, czy to coś popularnego co ja nie znam i że wyjdzie moje nieobycie w świecie, jak nie będę wiedziała kto to i tak natrafiłam na jej brzdąca w google
To dziękuję za sprostowanie@sksk aż sobie wpisałam naszą Vinszkę i te wszystkie dzieci co się wyświetlają to nie jej ;P Tylko innych dziewczyn, które wrzucając zdjęcia wspominały o niej w komentarzach
Nie mialam takiego badania robionego a myslicie ze warto jeszcze to badanie zrobic????@Kamaaa a badałaś homocysteinę?
reklama
Oo to nie wiedzialam z tymi witaminami troszke mnie zalamaly wyniki ale ja sie nie poddam bede walczyc przygotuje sie zeby odebrac moje 2 mrozaczki ktore nam zostaly tumacze sobie ze dam rade.ktoś musiałby też wpaść na pomysł, żeby nasz nick wymyślić hihi i potem by musiał wiedzieć, że my to my. Jak ktoś chce czytać co u mnie to powodzenia haha prawie 11tys postów w niecałe 2 lata ;P
kochana na mthfr sobie łykaj witaminki mieszane - metylowane ze zwykłymi (chodzi o te z grupy B, a najbardziej o kras foliowy i B12). Mi Paśnik mówił, żeby łykać metyle, ale po samych metylach znowu mi wywaliło homocysteinę w kosmos, a to źle. Więc wróciłam do syntetyków, a teraz w witaminkach ciążowych kwas foliowy mam pomieszany. Po prostu mój organizm korzysta sobie z nieuszkodzonego ramienia genu i tym samym działa jak trzeba, więc metyle mu niepotrzebne. U ciebie też obie wersje są w wersji hetero. Na PAI jest heparyna, nic więcej. Wszystko jest do ogarnięcia
Podziel się: