reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki czy zwrociłyscie uwagę, że wystarczy wpisać nasz login z forum i jeżeli jest unikalny to odrazu google przekierowuje do BB? I nawet zdjęcia..... Zawsze miałam problem z orientacją w danych, co jest moje, a co już serwisu jak udostępnienie, bo nigdy nie czytam regulaminu
ktoś musiałby też wpaść na pomysł, żeby nasz nick wymyślić hihi i potem by musiał wiedzieć, że my to my. Jak ktoś chce czytać co u mnie to powodzenia haha prawie 11tys postów w niecałe 2 lata ;P
Mialam nadzieje że też będę podchodzić do tranasferu w lutym ale wyniki nie wyszly ciekawie mam nieprawidlowe uklady; MTHFR C677T, A1298C i zeby bylo malo to jeszcze PAI-1....
kochana na mthfr sobie łykaj witaminki mieszane - metylowane ze zwykłymi (chodzi o te z grupy B, a najbardziej o kras foliowy i B12). Mi Paśnik mówił, żeby łykać metyle, ale po samych metylach znowu mi wywaliło homocysteinę w kosmos, a to źle. Więc wróciłam do syntetyków, a teraz w witaminkach ciążowych kwas foliowy mam pomieszany. Po prostu mój organizm korzysta sobie z nieuszkodzonego ramienia genu i tym samym działa jak trzeba, więc metyle mu niepotrzebne. U ciebie też obie wersje są w wersji hetero. Na PAI jest heparyna, nic więcej. Wszystko jest do ogarnięcia :)

ktoś musiałby też wpaść na pomysł, żeby nasz nick wymyślić hihi i potem by musiał wiedzieć, że my to my. Jak ktoś chce czytać co u mnie to powodzenia haha prawie 11tys postów w niecałe 2 lata ;P

kochana na mthfr sobie łykaj witaminki mieszane - metylowane ze zwykłymi (chodzi o te z grupy B, a najbardziej o kras foliowy i B12). Mi Paśnik mówił, żeby łykać metyle, ale po samych metylach znowu mi wywaliło homocysteinę w kosmos, a to źle. Więc wróciłam do syntetyków, a teraz w witaminkach ciążowych kwas foliowy mam pomieszany. Po prostu mój organizm korzysta sobie z nieuszkodzonego ramienia genu i tym samym działa jak trzeba, więc metyle mu niepotrzebne. U ciebie też obie wersje są w wersji hetero. Na PAI jest heparyna, nic więcej. Wszystko jest do ogarnięcia :)
:) :) Wiem, wiem, ja dziś z ciekawości wpisałam naszą Vinszke i zaraz zdjęcie jej dziecka mi google pokazał, ot, czasem mam takie pomysły, a tak szczerze to chciałam ten login sprawdzić, czy to coś popularnego co ja nie znam i że wyjdzie moje nieobycie w świecie, jak nie będę wiedziała kto to i tak natrafiłam na jej brzdąca w google

:) :) Wiem, wiem, ja dziś z ciekawości wpisałam naszą Vinszke i zaraz zdjęcie jej dziecka mi google pokazał, ot, czasem mam takie pomysły, a tak szczerze to chciałam ten login sprawdzić, czy to coś popularnego co ja nie znam i że wyjdzie moje nieobycie w świecie, jak nie będę wiedziała kto to i tak natrafiłam na jej brzdąca w google
Haha mi nie przyszło do głowy, że to mogłoby coś znaczyć :huh:

@sksk aż sobie wpisałam naszą Vinszkę i te wszystkie dzieci co się wyświetlają to nie jej ;P Tylko innych dziewczyn, które wrzucając zdjęcia wspominały o niej w komentarzach :D

reklama

Oo to nie wiedzialam z tymi witaminami troszke mnie zalamaly wyniki ale ja sie nie poddam bede walczyc przygotuje sie zeby odebrac moje 2 mrozaczki ktore nam zostaly tumacze sobie ze dam rade.

Do góry