Doc Pasnik mi to zlecil sama malo wiem jeszcze na te wszystkie badania co to znaczy. Badanie nazywa sie v Leiden na trombofilie wrodzona.Co to za wyniki ?
reklama
Badanie na trombofilie wrodzona badnia v Leiden ale to immunolog mi zlecil nie dr prowadzacyjaki wynik robiłaś? pytam z ciekawości bo mi doktor nic takiego nie zalecił?
nadzieja xxx
Fanka BB :)
planujecie iść na l4 po transwerze ? za 1 razem chodziłam do pracy uważałam na siebie nie chciałam być w domu żeby nie myśleć , zeby przeleciał ten czas oczekiwania na betę niestety się nie udało :-( tym razem pójdę chcę zrobić wszystko zeby tylko sie udało będę odpoczywać i myśleć pozytywnie :-)
Elessi
A próbowałaś na naturalnym cyklu tylko z clo, czytałam kiedys o dziewczynie której sie tak udało wychodować 2 ładne komorkimoje drugie podejście niestety nie mam żadnej komórki mam nadzieję że na tym krótkim protokle pojdziemy na jakość i uchoduje dojrzałe jajeczka
nadzieja xxx
miałam konsultacje z genetykiem robiliśmy winiki z kariotypu wynik ; prawidłowy kariotyp ale właśnie wspominała ze warto jeszcze zrobic wynik na trombfilie jaki koszt jest tego badania? w środę mam wizyte z moim ginekologiem i zapytam czy mam ten wynik zrobić jeszcze chcę miec wszystko dopięte na ostatni guzikBadanie na trombofilie wrodzona badnia v Leiden ale to immunolog mi zlecil nie dr prowadzacy
nadzieja xxx
A próbowałaś na naturalnym cyklu tylko z clo, czytałam kiedys o dziewczynie której sie tak udało wychodować 2 ładne komorki
tak próbowaliśmy 6 cykli pecherzyk ładnie rósł a i tak do zapłodnienia nie doszło potemA próbowałaś na naturalnym cyklu tylko z clo, czytałam kiedys o dziewczynie której sie tak udało wychodować 2 ładne komorki
inseminacje mieliśmy 2 cykle z clo i i in vitro nie udane
Agonia777
Kurcia ja zanim nie zrobiłam Kirów dostałam od docenta accofil na brak zagnieżdżenia. Potem jak miałam genotyp Bx i kilka brakujących Kirów to powiedział że nie trzeba. Teraz jestem w kropce bo zastrzyk mam wykupiony. Mam jeszcze trochę czasu bo do marca jeszcze daleko ale cały czas biję się z myślami. Na pewno będę jeszcze o tym rozmawiać z lekarzem prowadzącym co on na to.To ja juz nie kapuję. Tez mam Bx i mi tego nie dal...
Tez mam kariotyp prawidlowy a tu takie cuda wyszly wszystko zle. Boje sie ze sie nie udamiałam konsultacje z genetykiem robiliśmy winiki z kariotypu wynik ; prawidłowy kariotyp ale właśnie wspominała ze warto jeszcze zrobic wynik na trombfilie jaki koszt jest tego badania? w środę mam wizyte z moim ginekologiem i zapytam czy mam ten wynik zrobić jeszcze chcę miec wszystko dopięte na ostatni guzik
reklama
nadzieja xxx
musisz być dobrej myśli trzymam kciuki za Ciebie będzie dobrze uwidzisz nie które nawet nie wiedzą ze taki wynik jest i się udaje nam też sie uda zobaczysz [emoji8]
Tez mam kariotyp prawidlowy a tu takie cuda wyszly wszystko zle. Boje sie ze sie nie uda
Podziel się: