reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
planujecie iść na l4 po transwerze ? za 1 razem chodziłam do pracy uważałam na siebie nie chciałam być w domu żeby nie myśleć , zeby przeleciał ten czas oczekiwania na betę niestety się nie udało :-( tym razem pójdę chcę zrobić wszystko zeby tylko sie udało będę odpoczywać i myśleć pozytywnie :-)

Badanie na trombofilie wrodzona badnia v Leiden ale to immunolog mi zlecil nie dr prowadzacy
miałam konsultacje z genetykiem robiliśmy winiki z kariotypu wynik ; prawidłowy kariotyp ale właśnie wspominała ze warto jeszcze zrobic wynik na trombfilie jaki koszt jest tego badania? w środę mam wizyte z moim ginekologiem i zapytam czy mam ten wynik zrobić jeszcze chcę miec wszystko dopięte na ostatni guzik

A próbowałaś na naturalnym cyklu tylko z clo, czytałam kiedys o dziewczynie której sie tak udało wychodować 2 ładne komorki
A próbowałaś na naturalnym cyklu tylko z clo, czytałam kiedys o dziewczynie której sie tak udało wychodować 2 ładne komorki
tak próbowaliśmy 6 cykli pecherzyk ładnie rósł a i tak do zapłodnienia nie doszło potem
inseminacje mieliśmy 2 cykle z clo i i in vitro nie udane

To ja juz nie kapuję. Tez mam Bx i mi tego nie dal...
Kurcia ja zanim nie zrobiłam Kirów dostałam od docenta accofil na brak zagnieżdżenia. Potem jak miałam genotyp Bx i kilka brakujących Kirów to powiedział że nie trzeba. Teraz jestem w kropce bo zastrzyk mam wykupiony. Mam jeszcze trochę czasu bo do marca jeszcze daleko ale cały czas biję się z myślami. Na pewno będę jeszcze o tym rozmawiać z lekarzem prowadzącym co on na to.

miałam konsultacje z genetykiem robiliśmy winiki z kariotypu wynik ; prawidłowy kariotyp ale właśnie wspominała ze warto jeszcze zrobic wynik na trombfilie jaki koszt jest tego badania? w środę mam wizyte z moim ginekologiem i zapytam czy mam ten wynik zrobić jeszcze chcę miec wszystko dopięte na ostatni guzik
Tez mam kariotyp prawidlowy a tu takie cuda wyszly wszystko zle. Boje sie ze sie nie uda

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry