DziękiPoczytaj sobie to centrum terapii manualnej w Poznaniu der. Rakowskiego [emoji4]
reklama
Walcze ale boje sie ze braknie mi sily na dalsza walke ale musze walczyc zeby wrocic po nasze mrozaczkimusisz być dobrej myśli trzymam kciuki za Ciebie będzie dobrze uwidzisz nie które nawet nie wiedzą ze taki wynik jest i się udaje nam też sie uda zobaczysz [emoji8]
Elessi
Fanka BB :)
Strasznie duzo tych prób przy tak niskim amh. A ile mialas komórek przy clo?tak próbowaliśmy 6 cykli pecherzyk ładnie rósł a i tak do zapłodnienia nie doszło potem
inseminacje mieliśmy 2 cykle z clo i i in vitro nie udane
Koszt takiego badania to 330 zlmiałam konsultacje z genetykiem robiliśmy winiki z kariotypu wynik ; prawidłowy kariotyp ale właśnie wspominała ze warto jeszcze zrobic wynik na trombfilie jaki koszt jest tego badania? w środę mam wizyte z moim ginekologiem i zapytam czy mam ten wynik zrobić jeszcze chcę miec wszystko dopięte na ostatni guzik
@Forget-me-not... jak transfer? Mial byc dzis, czy coś mi się pomyliło??
nadzieja xxx
dasz radę one tam czekają na Ciebie wróć po nie zwarta i gotowa [emoji123][emoji123][emoji123] Damy radę bo jak nie my to kto [emoji4][emoji4][emoji4]Walcze ale boje sie ze braknie mi sily na dalsza walke ale musze walczyc zeby wrocic po nasze mrozaczki
nadzieja xxx
przy naturalnym staraniu chodziłam tylko na monitoring przy clo a przy pierwszej próbie miałam 12 pęcherzyków z czego tylko komórki 1 padła 1 się zaplodniła
Strasznie duzo tych prób przy tak niskim amh. A ile mialas komórek przy clo?
nadzieja xxx
[emoji4]
sssurykatka
W razie opóźnienia się nie przejmuj, tutaj gro dziewczyn miało transfery i zaciążyły we wrześniu, mi się wtedy nie udało. Ale za to w październiku pykło i 15 tc leciJa mam w planach raczej marzec, ale wizyta za tydzień... kto wie, może ruszymy z kopyta [emoji87][emoji846] Byłabym przeszczęśliwa. [emoji7]
@nadzieja xxx jak poroniłam to kazali mi zestaw na trombofilie zrobić, w skład tego wchodziło mutacja V Leiden, mutacja genu protrombiny, białko c, białko s, pciała antykardiolipinowe, antykoagulant toczniowy, homocysteina. Koszt ok 600 zł za wszystko.
reklama
dasz radę one tam czekają na Ciebie wróć po nie zwarta i gotowa [emoji123][emoji123][emoji1
A u Ciebie to pierwsze pojecie mam slaba pamiec ale czytam codzienie forumdasz radę one tam czekają na Ciebie wróć po nie zwarta i gotowa [emoji123][emoji123][emoji123] Damy radę bo jak nie my to kto [emoji4][emoji4][emoji4]
Podziel się: