reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej!!!
Ja jeszcze mam 1.5 cyklu do odczekania.
Jeśli chodzi o accofil to tez mam KIR Bx i tez Pasnik mi go nie zlecil...
Intralipidu tez nie...
Jak widać każdemu daje inaczej,można się pogubić.Jak @Olk@24 napisała ona dostała Accofil.
Ja chyba zastosuje się do ginekologa i wezmę.
Kurcia to startujesz w marcu?
@Sol wspaniałe będzie synek i wymarzona dla mnie parka!:)
@anett96 na czym polegał ten turnus holistyczny?Jakieś oczyszczanie organizmu?To w Polsce?
Ile trwał?zaciekawiłaś mnie.Z tego co piszesz zdystansowałaś się i bardzo dobrze!Psychiczny odpoczynek jest bardzo potrzebny.
Gdzie się wybierasz w lutym?:)
@chlopkers wow!!! To już 8 msc ?:szok: szok jak to leci :) Igorek z tej strony ciocia forumowiczka :)fajnie ,że już wszystko gotowe!!
@Agniecha1508 dokładnie tak!!!! :) Masz już jakiś plan?
@Never give up cała ekipa w ciąży :) Rośnijcie !
@Agniecha1508 dokładnie tak!!!! :) Masz już jakiś plan?
@NataliaNNN Pasikonik jest immunologiem i przyjmuje w Łodzi i Warszawie.
Trzymam kciuki za transfer!!!
@Dgd mam nadzieję,że problemy z cukrem szybko się unormują.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mam dylemat do jakiej kliniki się wybrać rozważamy z mężem invimed Katowice lub novum Warszawa czy któraś z Was leczy się w którejś z tych klinik?

Hej
Trudna odpowiedz. Ja polecam invimed ale warszawski. Mamy znajomych którym nie poszło w novum a poszło w invimedzie. Ja leczyłam się tylko w invimedzie wiec nie mam porównania.
Ale jest tona ludzi którzy powiedzą Ci tutaj ze novum najlepsze.
Powodzenia! [emoji4][emoji4]

Do góry