Mieciu85
Fanka BB :)
Nie wiem Kurciu, ja zwaliłam na nasienie... przez to moga być kiepskie genetycznie, prawdopodobnie dlatego jeden bliźniaki mi odpadł... Mnie też dołują moje statystyki: 8 zarodków i jedna zdrowa ciąża...
Ja zawsze kupowałam w N.ovum bo jak nie kupiłam raz zwykłego lutinusa to potem w miescie moim żadna apteka nie chciała mi nawet zamówić... miasto wojewódzkie... ale dziewczyny rzeczywiście pisały o tej Namysłowskiej. Tylko ja w trakcie stymulacji jjeszcze nie znałam forum
Ja jeszcze tak w moich rozmyslaniach o blastkach vs 3 dniowych zarodkach przed ostatnim transferem pomyslalam, ze wezme blastke bo jesli faktycznie moj organizm odrzucalby zarodki to moze te blastki, z uwagi, ze sa wieksze/silniejsze to maja wieksza szanse na poprawna implantacje jesli nasz organizm jakos przeciwdziala. To zupelnie byly moje rozwazania bez zadneho wkladu ze strony lekarza bo przed transferem czlowiek wszystkie scenariusze w glowie magluje. Mnie w klinice jedynie na wizycie jakies statystyki dr G pokazywal, ze szansa blastki na implantacje jest duzo wyzsza niz 3 dniowki, chyba 50% blastki, ale juz nie pmietam dokladnie tych statystyk, ktore mi na telefonie pokazywal wtedy.