mała79
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji8]Jeju Anetka przykro mi, że tak wyszło ale super, że zaszłas naturalnie
Teraz jak na luzie tak będzie dalej to zaraz szybko zostaniesz znowu mamusia.
Piękne chwile przed Tobą mimo, że pytanie teraz ciężko...
. A jak maluchy?
Ja czesciowo kupowalam przy Novum a czesciowo w aptece przy uĺ Namyslowskiej (z polecenia dziewczyn tu na forum)Dziewczyny z Warszawy , albo leczące się w Novum. Gdzie kupujecie leki do stymulacji i te do transferu? W aptece Novum? Możecie mi podpowiedzieć gdzie najtaniej?? Powoli już myślę, bo jakby czasem stał się cud i za tydzień podczas wizyty okaże się że TSH ok, cytologia ok i nie zrobił się żaden torbiel ( chociaż się nie nastawiam.. )..to zaczynamy , a że mam ponad 200 km do Wa-wy, to już będę musiała od razu kupić leki.
Ja czesciowo kupowalam przy Novum a czesciowo w aptece przy uĺ Namyslowskiej (z polecenia dziewczyn tu na forum)
I np Gonal 450j przy novum kosztowal 570zl a na Namyslowskiej placilam 400zl wiec jest różnica.[/QUOTE
]Ooo to duża roznica. Dasz mi konkretne namiary na tą aptekę? Co kupowałas w Novum a co w tej drugiej? Musiałaś mieć kilka recept? Ta cena to z refundacja czy bez?
Ooo to duża roznica. Dasz mi konkretne namiary na tą aptekę? Co kupowałas w Novum a co w tej drugiej? Musiałaś mieć kilka recept? Ta cena to z refundacja czy bez?Ja czesciowo kupowalam przy Novum a czesciowo w aptece przy uĺ Namyslowskiej (z polecenia dziewczyn tu na forum)
I np Gonal 450j przy novum kosztowal 570zl a na Namyslowskiej placilam 400zl wiec jest różnica.
Apteka calodobowa przy Namyslowskiej. Ul Stefana Starzyńskiego 10. W necie znajdziesz jak dojechac i tel gdybys chciala porównać ceny.Ooo to duża roznica. Dasz mi konkretne namiary na tą aptekę? Co kupowałas w Novum a co w tej drugiej? Musiałaś mieć kilka recept? Ta cena to z refundacja czy bez?
Wczoraj przypadkowo natknelam się na swoje stare wyniki z maja i ATG 136 (norma do 60) ATPO 223,8 (norma do 60), tylko tego wyniki mam. Najgorzej że ja pokazywalam je w klinice niepłodności a lekarz widocznie nie wylapal tego albo się nie zna najgorzej że jutro mam mieć punkcje w czwartek transfer, a z leków mam tylko od 11dni encorton (10mg), bo w poprzedniej procedurze zarodek się nie rozwinął i było puste jajo. Jestem załamana, dziewczyny jak myślicie co teraz powinnam robićNie leczysz się na nadczynność albo niedoczynność tarczycy? Jakie masz wyniki TSH, ft4i ft3-? Ja ostatnio robiłam badania i anty TPO wyszło mi 186....byłam przerażona, zapytałam Endo, zapewniła, że nie ma to wpływu na powodzenie in vitro , stymulacji, ilości pęcherzyków,, ich jakości i, rozwoju w zapłodnienia o ile bierze się leki. Podwyższone ATPO świadczą o chorobie autoimmunologiczne.
Dziękuję Ci bardzo za infoApteka calodobowa przy Namyslowskiej. Ul Stefana Starzyńskiego 10. W necie znajdziesz jak dojechac i tel gdybys chciala porównać ceny.
To jest Praga Północ.
To jest cena bez refundacji bo ja nie mam ubezpieczenia w Polsce.
Kupowalam tam tylko 2 opakowania gonalu. Później dostalam od dr menopur bo zostalo jakiejs dziewczynie niewykorzystane[emoji6] i już po inne leki nie chcialo mi sie jechac na Namyslowska wiec kupowalam przy Novum.
Encorton to ok. Ale nie robiłaś nigdy TSH?Wczoraj przypadkowo natknelam się na swoje stare wyniki z maja i ATG 136 (norma do 60) ATPO 223,8 (norma do 60), tylko tego wyniki mam. Najgorzej że ja pokazywalam je w klinice niepłodności a lekarz widocznie nie wylapal tego albo się nie zna najgorzej że jutro mam mieć punkcje w czwartek transfer, a z leków mam tylko od 11dni encorton (10mg), bo w poprzedniej procedurze zarodek się nie rozwinął i było puste jajo. Jestem załamana, dziewczyny jak myślicie co teraz powinnam robić