reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak bierzesz encorton i masz jakieś problemy z tarczyca to sprawdź tsh i ft4, bo przy encortonie lubią skakać. Ja tak miałam tuż przed transferem i w ciągu krótkiego czasu (kilku dni) udało się to ładnie zbić większą dawka euthyroxu (mam hashimoto, więc i tak cały czas biorę).
Jutro robię badania i na gwałt szukam endokrynologa :( mało dni do transferu mi zostało :(

Wczoraj przypadkowo natknelam się na swoje stare wyniki z maja i ATG 136 (norma do 60) ATPO 223,8 (norma do 60), tylko tego wyniki mam. Najgorzej że ja pokazywalam je w klinice niepłodności a lekarz widocznie nie wylapal tego albo się nie zna :( najgorzej że jutro mam mieć punkcje w czwartek transfer, a z leków mam tylko od 11dni encorton (10mg), bo w poprzedniej procedurze zarodek się nie rozwinął i było puste jajo. Jestem załamana, dziewczyny jak myślicie co teraz powinnam robić :(
Hej. Ja mam ATG ponad 10000 a ATPO 100 ( a było ponad 300), biorę Eutyrox 137. Najważniejsze żeby TSH było ładne. Przy tych wynikach 4 blastki no i jedna w brzuszku :) bierzesz jakieś leki na tarczycę?

reklama
Dawno już nie, kurcze pobije się że znowu nic nie wyjdzie bo mam jakieś problemy z tarczyca, a Ty jakie jeszcze leki bierzesz?
Zrób jutro z rana cały panel tarczycowy i jak coś wyjdzie nie tak to poproś o odroczenie transferu. Jak to ogarniesz to wrócisz po mrozaki
dziewczyny nie wiem czy znacie tę stronę, kiedyś Pani w aptece mi poradziła jak nie mogłam znaleźć nigdzie leku dla męża Link do: KtoMaLek - Sprawdź dostępność leku w ponad 7 000 aptek
jeszcze jest stronka

Link do: Gdzie Po Lek | Lepiej niż apteka internetowa! Wyszukaj lek w aptekach

Ale od rasu mówię, że np z Krakowa mało aptek tam się oferuje - przynajmniej tych, które mają tanio te leki co nas interesują.

Do góry