reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak bierzesz encorton i masz jakieś problemy z tarczyca to sprawdź tsh i ft4, bo przy encortonie lubią skakać. Ja tak miałam tuż przed transferem i w ciągu krótkiego czasu (kilku dni) udało się to ładnie zbić większą dawka euthyroxu (mam hashimoto, więc i tak cały czas biorę).
Jutro robię badania i na gwałt szukam endokrynologa :( mało dni do transferu mi zostało :(

Wczoraj przypadkowo natknelam się na swoje stare wyniki z maja i ATG 136 (norma do 60) ATPO 223,8 (norma do 60), tylko tego wyniki mam. Najgorzej że ja pokazywalam je w klinice niepłodności a lekarz widocznie nie wylapal tego albo się nie zna :( najgorzej że jutro mam mieć punkcje w czwartek transfer, a z leków mam tylko od 11dni encorton (10mg), bo w poprzedniej procedurze zarodek się nie rozwinął i było puste jajo. Jestem załamana, dziewczyny jak myślicie co teraz powinnam robić :(
Hej. Ja mam ATG ponad 10000 a ATPO 100 ( a było ponad 300), biorę Eutyrox 137. Najważniejsze żeby TSH było ładne. Przy tych wynikach 4 blastki no i jedna w brzuszku :) bierzesz jakieś leki na tarczycę?

reklama
Dawno już nie, kurcze pobije się że znowu nic nie wyjdzie bo mam jakieś problemy z tarczyca, a Ty jakie jeszcze leki bierzesz?
Zrób jutro z rana cały panel tarczycowy i jak coś wyjdzie nie tak to poproś o odroczenie transferu. Jak to ogarniesz to wrócisz po mrozaki
dziewczyny nie wiem czy znacie tę stronę, kiedyś Pani w aptece mi poradziła jak nie mogłam znaleźć nigdzie leku dla męża Link do: KtoMaLek - Sprawdź dostępność leku w ponad 7 000 aptek
jeszcze jest stronka

Link do: Gdzie Po Lek | Lepiej niż apteka internetowa! Wyszukaj lek w aptekach

Ale od rasu mówię, że np z Krakowa mało aptek tam się oferuje - przynajmniej tych, które mają tanio te leki co nas interesują.

Do góry