reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Napisze wam jeszcze final Klanu progesteronowego, lekarz z kliniki powiedzial, ze jesli w 22 tygodniu przy 1 lutinusie i probie zejscia z 2 duphastonow na 1 jest jakies plamienie to lepiej zostac przy tych dawkach juz do konca ciazy, wiec wyglada na to, ze zestaw lekow juz do konca, podobno niektore kobiety nawet w naturalnych ciazach tak maja.

Dziewczyny mój gin chce mi zrobić scraching endometrium z histeroskopia i w tym samym cyklu transfer.Wszędzie piszą ze robi się w kolejnym On się powołuje na jakieś nowe badania ze lepiej w tym Nie wiem co mam robić czy mu zaufać czy się buntowac że w tym samym cyklu nie chce Czy ja w ogóle mam coś do powiedzenia ?

Powinnam, ale lab w sobotę zamknięte, a podobno powinno się w tym samym robić, chociaż w moim przypadku przyrosty były ok, a kończyło się pustym jajem, ale to było dawno a teraz jest teraz

Dokładnie, teraz jest teraz! I to jest ten szczęśliwy raz!
Zrób w poniedziałek jak wytrzymasz :)

Napisze wam jeszcze final Klanu progesteronowego, lekarz z kliniki powiedzial, ze jesli w 22 tygodniu przy 1 lutinusie i probie zejscia z 2 duphastonow na 1 jest jakies plamienie to lepiej zostac przy tych dawkach juz do konca ciazy, wiec wyglada na to, ze zestaw lekow juz do konca, podobno niektore kobiety nawet w naturalnych ciazach tak maja.

Bo u nas na forum same ciekawe przypadki są ;)
Kiedy masz następne podglądanie małego Miecia?

Ważne, że maleństwo rośnie i się rozwija, no i że lekarz nie każe na siłę schodzić, jak trzeba brać to trzeba

Spoko, tyle tu nas... wcześniej mialam dwa transfery, bez immunosupresji, oba beta zero. Trzeci był z intralipidem, bo nie chcieliśmy czekać tego miesiąca na branie equoralu, beta ruszyła, ale szybko spadła, więc czuję, że immunologia to dobry trop. Teraz po bożemu biorę equoral, no i sprawdzam kiry.
Cytokiny sprawdzałam- wyszły podwyższone nk, i dodatnie ANA.
I jeszcze sobie sprawdzę krzywą insulinową, chociaż podstaw nie ma, ale nie zaszkodzi ;)
Ja krzywa robilam juz bardzo dawno temu, biore metformine, tez powinnam powtorzyc i zobaczyc moze cos sie polepszylo:) no skoro ruszyla a wczesniej nic a nic to mysle ze szczescie jest juz blisko:) gdzie robilas cytokiny i ana? Nie wazny jest dzien cyklu przy tych badaniach prawda?

reklama
Do góry