Biedroneczka83
Fanka BB :)
To ty chyba popadasz w samozachwyt bo nie pisze tutaj tylko o tobie. Nigdy nie byłamestem aktywna i zabolała jej historia. Wiec o o co Ci kobieto chodzi!?!?!??
A jeśli musisz już wiedzieć moja pierwsza myśl z rana to co zrobić żeby w końcu przestać żygać śluzem bo już krew powoli wycieka z przełyku. I martwię się ze jak ten żołądek szaleje to czy nie ma wpływu na krwiaka.
I w dupie mam obecnie czy zjem kanapkę na chlebie razowym czy białym bo do 12 i tak nie jestem w stanie niczego zjeść.
I przykro mi - nie wpadaj w samozachwyt bo Twoje wypowiedzi dobrze na mnie nie wpływają i nie wiem czy na kogo więcej.
Rzadko jestem chamem ale dzisiaj będę - odczep się!!!
A ty jesteś lekarzem że stawiasz mi takie opinie.[/QUOTE
Odpisze Ci po raz ostatni. Wiele kobiet tutaj poprosiło abyśmy skończyły z ta awantura, wiec bardzo proszę skończ już i uszanuj ich prośby.
Jeśli jeszcze masz dalej ochotę mnie poniżać proszę kieruj się na priva, zgodnie z prośba innych.
To forum jest wszystkich użytkowniczek i rozpętana burza najwyraźniej wszystkim przeszkadza, wiec tym wpisem proponuje ja zakończyć.
Surykatka próbowała załagodzić sytuacje i tez jej się oberwało niewiadomo za co.
Koniec!
Ostatnia edycja: